pictat.ro
Calculate Price
  Portretul lui Madame Barbe de Rimsky, Pictor Franz Xaver Winterhalter. Portret la comanda. - COD Tablou: 19070


     

Portretul lui Madame Barbe de Rimsky, Pictor Franz Xaver Winterhalter. Portret personalizat la comanda, portret dupa fotografie. Atelier pictori profesionisti, realizam la comanda portrete pictate in ulei pe panza clientului. Cum se procedeaza?  1. Ne trimiteti pe email ( contact@pictat.ro ) poza pe care doriti sa o reproducem intr-o pictura, inclusiv dimensiunea dorita de dvs. 2. Noi revenim cu pretul si timpul aproximativ de executie. 3. In momentul in care tabloul este finalizat va trimitem poze cu acesta. 4. Dumneavostra confirmati daca totul este bine realizat si sunteti multumit. 5. Primiti tabloul prin curier acasa. Timpul de realizare a unui tablou la comanda variaza intre 1 si 3 saptamani. Pretul unui portret cu o singura persoana la dimensiunea 50x50 cm ( sau echivalent 40x60 cm ) este 900 lei. Pentru dimensiuni marimi mai mari sau mai multe personaje, pretul difera.


Realizam picturi lucrate 100% manual in ulei pe panza, reproduceri dupa orice tablou celebru, picturi dupa fotografie, portrete de familie, cea mai buna solutie pentru un cadou special sau pentru a avea langa voi opera de arta dorita.
Cum cumpar / comand o lucrare? Cauta in galeria noastra tabloul pe care doresti sa il cumperi / comanzi. Contacteaza-ne folosind formularul din pagina cu tabloul ales. De indata ce primim comanda d-voastra, va vom contacta in cel mai scurt timp cu toate detaliile necesare unei comunicari cat mai bune intre noi si Dvs.
Cum platesc? Toate tablourile se platesc in contul firmei pe baza facturii proforme in ziua in care factura este emisa. Va rugam sa tineti cont ca, In pretul picturii, nu este inclus sasiul, rama si livrarea.
Cand primesc tabloul? Dupa ce factura proforma a fost platita, livrarea se face in termenul stabilit impreuna cu Dvs.
Cat timp dureaza daca doresc sa comand un tablou? In functie de complexitatea tabloului poate sa dureze intre 10 zile lucratoare si 30 de zile lucratoare.
De ce sa aleg un tablou la comanda ? Poti alege ce dimensiune sa fie, poti modifica personajele, culorile, texturile, suportul pe care va fi pictat tabloul.
Ce materiale se folosesc? Folosim panza tratata si materiale de pictura de calitate superioara care sa le asigure tablourilor pictate durabilitate si rezistenta in timp.
WWW.PICTAT.RO   SC Mainframe SRL  Tel: 0761930000Program 10.00 - 20.00 Program comenzi online e-Mail: contact@pictat.ro: NON STOP 


 

Order Form

Payment Method: Bank Transfer PayPal
Full Name
Email
City
State
Phone #
Dimensions
Material
More Details