pictat.ro
Calculate Price
  Portret de gheisa, Portrete la comanda pret, Portrete pictate la comanda, , Portret Pictat pe Panza, pictura dupa fotografie, pictura portrete, portret de nunata. - COD Tablou: 19141


     

Portrete la comanda pret, Portrete pictate la comanda, Portrete la comanda cu sclipici, Portrete dupa fotografie, Portrete pret, Tablouri dupa poza,  portrete pret portrete pictate, pret portrete pictate la comanda Brand Mainframe - Doriti picturi veritabile in ulei pe panza Doriti sa nu aruncati banii pe geam comandand o reproducere care sa va oripileze cand o priviti In acest caz, noi putem sa preluam comanda Dvs. Va reamintim ca NU SUNTEM IEFTINI, INSA SUNTEM CEI MAI BUNI!
Executam la comanda si dimensiuni foarte mari.   Cum se realizează tablourile la comandă (pictate manual)1. Ne trimiteti pe email (contact@pictat.ro) poza pe care doriti sa o reproducem intr-o pictura si dimensiunea dorita de dvs.2. Noi revenim cu pretul si timpul aproximativ de executie.3. Dumneavostra confirmati daca totul este bine realizat si sunteti multumit.4. Primiti tabloul prin curier acasa.Timpul de realizare a unui tablou la comanda variaza între 1 si 3 saptamani.
Pret portret manopera pictura ulei pe panza- 1 persoana 900 lei .- 2 persoane 1800 lei .- 3 persoane 2700 lei .- 4 persoane 3600 lei. In pretul de calculator NU SUNT INCLUSE Sasiul, Rama decorativa, livrarea si TVA. Atelier pictura, magazin de tablouri.  Atelier pictori profesionisti pe piata din Romania din anul 2005.  Suntem pictori specializati, cu experienta vasta in reproducerea picturilor din muzeele de renume din intreaga lume si suntem solicitati de catre cei mai pretentiosi si rafinati colectionari din lume. Fiecare tablou pictat in atelierul nostru de pictura este executat manual, cu minutiozitate si se bucura de aceasi grija si tratament in executie ca si reproducerile tablourilor cu valoare istorica recunoscuta.

Portrete la comanda pret, Portrete pictate la comanda, Portrete la comanda cu sclipici, Portrete dupa fotografie, Portrete pret, tablouri portreteTablouri dupa poza,  portrete pret, portrete pictate, pret portrete pictate la comanda, portrete dupa fotografie, portrete la comanda, pret portret pe panza, pret tablouri dupa fotografie, portret pictat cu femeie blonda, tablou dupa fotografie, tablou portrete, portrete pictate dupa poza, tablouri dupa fotografie, portrete pictate pret, portrete pret, portrete pictate la comanda, tablouri portrete, portret in creion dupa fotografie, portrete la comanda pret, portrete pictate pe panza portrete pictate iasi portrete pret portrete dupa fotografie tablouri portrete, tablou nunta, tablouri pictate, tablouri canvas, tablou de familie, portret de nunata, picturi dupa poza, pictura dupa fotografie, pictura portrete, portret de nunata, tablou portrete pret, portrete pictate pret, portrete pictate la comanda, tablouri portrete, portrete dupa fotografie,portret pe panza pret, cele mai reusite portrete pictate pe panza, portrete la comanda pret, Portret de baiat, Tablouri cu portrete, portret de miresica, portrete Dupa Poza, Portrete in ulei, Tablou nunta, Tablou nunta, Caricaturi, portrete, picturi la comanda, Portret abstract pictat in cutit, portrete pictura cutit, Portret botezuri,Portrete Pictate La Comanda Dupa Poze, Portret Picturi in ulei, Realizam portrete, portrete stilizate la comanda, Tablouri pictate Portret de nunata, portrete pictate in ulei pe panza, portret pictat in ulei pe panza dupa fotografie, Portret barbat, Portret femeie Comanda, Portret Pictat pe Panza, pictura dupa fotografie, pictura portrete, portret de nunata.


 

Order Form

Payment Method: Bank Transfer PayPal
Full Name
Email
City
State
Phone #
Dimensions
Material
More Details