pictat.ro
Calculate Price
  Portrete pictate pe panza, portrete pictate iasi portrete pret portrete dupa fotografie tablouri portrete - COD Tablou: 19162


     

portrete pictate pe panza, portrete pictate iasi portrete pret portrete dupa fotografie tablouri portrete www.pictat.ro Portrete la comanda pret, Portrete pictate la comanda,Portrete dupa fotografie, Portrete pret, Tablouri dupa poza, portrete pret portrete pictate, pret portrete pictate la comanda.
Brand: Mainframe - Doriti picturi veritabile in ulei pe panza? Doriti sa nu aruncati banii pe geam comandand o reproducere care sa va oripileze cand o priviti? In acest caz, noi putem sa preluam comanda Dvs. Va reamintim ca NU SUNTEM IEFTINI, INSA SUNTEM CEI MAI BUNI!Executam la comanda si dimensiuni foarte mari. 
DEFINITIE PORTRET:  Pictura care infatiseaza figura unei persoane.Cum se realizeaza tablourile la comanda (pictate manual):1. Ne trimiteti pe email (contact@pictat.ro) poza pe care doriti sa o reproducem intr-o pictura si dimensiunea dorita de dvs.2. Noi revenim cu pretul si timpul aproximativ de executie.3. Dumneavostra confirmati daca totul este bine realizat si sunteti multumit.4. Primiti tabloul prin curier acasa.Timpul de realizare a unui tablou la comanda variaza între 1 si 3 saptamani.

Pret portret manopera pictura ulei pe panza - 1 persoana 900 lei .- 2 persoane 1800 lei .- 3 persoane 2700 lei .- 4 persoane 3600 lei. In pretul de calculator NU SUNT INCLUSE: Sasiul, Rama decorativa, livrarea si TVA. 
Atelier pictura, magazin de tablouri. Atelier pictori profesionisti pe piata din Romania din anul 2005.  Suntem pictori specializati, cu experienta vasta in reproducerea picturilor din muzeele de renume din intreaga lume si suntem solicitati de catre cei mai pretentiosi si rafinati colectionari din lume. Fiecare tablou pictat in atelierul nostru de pictura este executat manual, cu minutiozitate si se bucura de aceasi grija si tratament in executie ca si reproducerile tablourilor cu valoare istorica recunoscuta.


 

Order Form

Payment Method: Bank Transfer PayPal
Full Name
Email
City
State
Phone #
Dimensions
Material
More Details