pictat.ro
Calculate Price
  Tablou pictat: Fetita care tricoteaza (The Little Knitter) 1882 William-Adolphe Bouguereau - COD Tablou: 18999


     

Reproducere pictura in ulei pe panza:  Fetita care tricoteaza (The Little Knitter) Pictat in anul 1882. Dimensiunea originala (60.5 x 100.5 cm). Momentan acest tablou pictat de William-Adolphe Bouguereau se afla in Muzeul de arta Appleton, Ocala, Florida, SUA. Mesajul este evident, picioarele goale ale tinerei fetite sugerand fapul ca este saraca. Privirea plina de uimire de pe fata ei este plina de intrebari ai il determina pe spectator sa se întrebe: de ce este atat de saraca? Acele de tricotat din mana sa indica faptul ca saracia se afla in circumstante care nu pot fi controlate de ea.
De ce sa comandati lucrari realizate de atelierul nostru si nu din alta parte cu un cost redus? Noi oferim pictura veritabila ulei pe panza. Termen de manopera 15-25 zile lucratoare in functie de dimensiunea pe care o doriti. In pretul de calculator NU SUNT INCLUSE: Sasiul, Rama decorativa, livrarea si TVA.Increderea oferita de Dvs va fi rasplatita cu reproduceri de inalta calitate atat tehnica cat si artistica, experienta in domeniu inca din anul 2005.Avem pana la aceasta data mii de lucrari pictate de calitate muzeala in portofoliu reproduse fidel cromatic cat si ca forma, cu o acuratete garantata de minim 90% ( pot exista variati cromatice foarte fine).


Atelier pictori profesionisti, realizam la comanda portrete pictate in ulei pe panza clientului. Cum se procedeaza?  1. Ne trimiteti pe email ( contact@pictat.ro ) poza pe care doriti sa o reproducem intr-o pictura, inclusiv dimensiunea dorita de dvs. 2. Noi revenim cu pretul si timpul aproximativ de executie. 3. In momentul in care tabloul este finalizat va trimitem poze cu acesta. 4. Dumneavostra confirmati daca totul este bine realizat si sunteti multumit. 5. Primiti tabloul prin curier acasa. Timpul de realizare a unui tablou la comanda variaza intre 1 si 3 saptamani. Pretul unui portret cu o singura persoana la dimensiunea 50x50 cm ( sau echivalent 40x60 cm ) este 900 lei. Pentru dimensiuni marimi mai mari sau mai multe personaje, pretul difera.


 

Order Form

Payment Method: Bank Transfer PayPal
Full Name
Email
City
State
Phone #
Dimensions
Material
More Details