pictat.ro
Calculate Price
  Tablou abstract cu flori de floarea soarelui. Picturi abstracte cu flori. - COD Tablou: 19059


     

Tablou abstract cu flori de floarea soarelui. Picturi abstracte cu flori. tablouri cu flori de floarea soarelui pictura cu flori, tablou cu flori de floarea soarelui. Tablouri abstract Tema Flori. Vanzare tablouri cu flori, Cele mai noi tablouri canvas cu flori de floarea  soarelui , Tablouri decorative cu flori de floarea  soarelui, tablouri cu flori de floarea soarelui, tablouri cu diverse dimensiuni si stiluri. Inramare la comanda, pictura cu flori de floarea  soarelui, tablouri cu flori de floarea soarelui  tablouri celebre cu flori de floarea  soarelui, picturi cu flori de floarea  soarelui, tablouri cu flori de vara, tablouri cu flori de floarea soarelui. Picturi cu flori de floarea soarelui.


Realizam picturi lucrate 100% manual in ulei pe panza, reproduceri dupa orice tablou celebru, picturi dupa fotografie, portrete de familie, cea mai buna solutie pentru un cadou special sau pentru a avea langa voi opera de arta dorita.
Cum cumpar / comand o lucrare? Cauta in galeria noastra tabloul pe care doresti sa il cumperi / comanzi. Contacteaza-ne folosind formularul din pagina cu tabloul ales. De indata ce primim comanda d-voastra, va vom contacta in cel mai scurt timp cu toate detaliile necesare unei comunicari cat mai bune intre noi si Dvs.
Cum platesc? Toate tablourile se platesc in contul firmei pe baza facturii proforme in ziua in care factura este emisa. Va rugam sa tineti cont ca, In pretul picturii, nu este inclus sasiul, rama si livrarea.
Cand primesc tabloul? Dupa ce factura proforma a fost platita, livrarea se face in termenul stabilit impreuna cu Dvs.
Cat timp dureaza daca doresc sa comand un tablou? In functie de complexitatea tabloului poate sa dureze intre 10 zile lucratoare si 30 de zile lucratoare.
De ce sa aleg un tablou la comanda ? Poti alege ce dimensiune sa fie, poti modifica personajele, culorile, texturile, suportul pe care va fi pictat tabloul.
Ce materiale se folosesc? Folosim panza tratata si materiale de pictura de calitate superioara care sa le asigure tablourilor pictate durabilitate si rezistenta in timp.
WWW.PICTAT.RO   SC Mainframe SRL  Tel: 0761930000Program 10.00 - 20.00 Program comenzi online e-Mail: contact@pictat.ro: NON STOP 


 

Order Form

Payment Method: Bank Transfer PayPal
Full Name
Email
City
State
Phone #
Dimensions
Material
More Details