pictat.ro
Calculate Price
  Tablou pictat manual. Tablou cu harta lumii. - COD Tablou: 19236


     

Tablou pictat manual. Tablou cu harta lumii. Tablou pictat manual. Tablou reproducere celebra. Picturi celebre faimoase, picturi celebre, tablouri pictate, tablouri reproduceri.MEDIU: vopsea ulei, pictura in ulei pe panza. Tehnica : pictura manuala, culori luminoase, pline de straturi, stralucesc ca punct focal al unei camere. 
Va rugam sa tineti cont ca in pretul de manopera nu este inclus : sasiul, rama, livrarea si tva.
Garantam 100% de satisfactie pentru toate tablourile pictate in atelierul nostru de picura. Atelier pictura cu experienta din anul 2005. Realizam picturi lucrate 100% manual in ulei pe panza, reproduceri dupa orice tablou celebru, picturi dupa fotografie, portrete de familie.Cea mai buna solutie pentru un cadou special sau pentru a avea langa voi opera de arta dorita.
*Cum comand o lucrare? Cauta in galeria noastra tabloul pe care doresti sa il cumperi / comanzi. Contacteaza-ne folosind formularul din pagina cu tabloul ales. De indata ce primim comanda d-voastra, va vom contacta in cel mai scurt timp cu toate detaliile necesare unei comunicari cat mai bune intre noi si Dvs.
*Cum platesc? Toate tablourile se platesc in contul firmei pe baza facturii proforme in ziua in care factura este emisa. 
*Cat timp dureaza daca doresc sa comand un tablou? In functie de complexitatea tabloului poate sa dureze intre 10 zile lucratoare si 50 de zile lucratoare.
*De ce sa aleg un tablou la comanda ? Poti alege ce dimensiune sa fie tabloul, poti modifica personajele, poti modifica culorile la alegere, poti alege cat de texturat sa fie tabloul, poti alege suportul pe care va fi pictat tabloul.
Ce materiale se folosesc? Folosim panza tratata si materiale de pictura de calitate superioara care sa le asigure tablourilor pictate durabilitate si rezistenta in timp.
WWW.PICTAT.ROSC Mainframe SRL.Suntem pictori specializati, cu experienta vasta in reproducerea picturilor din muzeele de renume din intreaga lume si suntem solicitati de catre cei mai pretentiosi si rafinati colectionari din lume.  Fiecare tablou pictat in atelierul nostru de pictura este executat manual, cu minutiozitate si se bucura de aceasi grija si tratament in executie ca si reproducerile tablourilor cu valoare istorica recunoscuta. 


 

Order Form

Payment Method: Bank Transfer PayPal
Full Name
Email
City
State
Phone #
Dimensions
Material
More Details