pictat.ro
Calculate Price
   Tablouri cu reproduceri celebre, Autoportret moale cu sunca prajita (Soft self-portrait with fried ham ) 1941, Pictor Salvador Dali. - COD Tablou: 19010


     

Reproduceri celebre pictate in ulei pe panza: Autoportret moale cu sunca prajita (Soft self-portrait with fried ham ) 1941. Pictat in anul 1954. Dimensiunea originala (111x101cm). Momentan acest tablou pictat de Salvador Dali se afla in  muzeul care ii poarta numele Teatrul si Muzeul Dali, Spania. Tabloul face parte din curentul artistic surrealism avangardist si este o lucrare simbolistica asa cum sunt majoritatea lucrarilor sale. Tablou ilustreaza un spectru plin de ironie, in care apare o fata amorfa, moale, sustinuta de carje, pe care Dali il vrea a fi autoport, cu un piedestal care poarta inscriptia titlului operei si, mai sus, o felie de slanina prajita simbolul materiei organice si al naturii cotidiene a micului sau dejun in hotelul Saint Regis din New York.
Salvador Dali este printre cei mai versatili si prolifici artisti ai secolului al XX-lea si cel mai renumit surrealist. In decursul carierei sale lungi, sa implicat cu succes in sculptura, tiparire, moda, publicitate, scrieri, cat si cea mai faimoasa productie de filme in colaborare cu Alfred Hitchcock. Dali a fost renumit pentru personalitatea sa labila, precum si pentru virtuozitatea sa tehnica incontestabila. Lucrararile lui poarta amprenta colegilor spanioli Pablo Picasso si Joan Miro. Picturile sale, de asemenea sunt fascinate datorita stilului hiperrealist si simbolism.
De ce sa comandati lucrari realizate de atelierul nostru si nu din alta parte cu un cost redus? Noi oferim pictura veritabila ulei pe panza. Termen de manopera 15-25 zile lucratoare in functie de dimensiunea pe care o doriti. In pretul de calculator NU SUNT INCLUSE: Sasiul, Rama decorativa, livrarea si TVA.Increderea oferita de Dvs va fi rasplatita cu reproduceri de inalta calitate atat tehnica cat si artistica, experienta in domeniu inca din anul 2005.Avem pana la aceasta data mii de lucrari pictate de calitate muzeala in portofoliu reproduse fidel cromatic cat si ca forma, cu o acuratete garantata de minim 90% ( pot exista variati cromatice foarte fine).


 

Order Form

Payment Method: Bank Transfer PayPal
Full Name
Email
City
State
Phone #
Dimensions
Material
More Details