pictat.ro
Calculate Price
  Tablouri cu reproduceri celebre, Marele masturbator (The Great Masturbator), pictat in anul 1929, Pictor Salvador Dali - COD Tablou: 19003


     

Reproduceri celebre pictate in ulei pe panza: Marele masturbator (The Great Masturbator). Pictat in anul 1929. Dimensiunea originala (110x150cm). Momentan acest tablou se afla in Muzeul National de Arta Reina Sofia, Madrid. Tabloul face parte din curentul artistic surrealism si este o lucrare simbolistica. In centrul tabloului este o fata umana distorsionata, care priveste in jos spre un peisaj, este o scena familiara pictorului Dali pe malul stancii, care aminteste de casa lui din Catalonia. Personajul principal este O figura nuda de sex feminin, care reprezinta noua muza a lui Dali, simbolizand o fantezie sugerata de titlul tabloului. Personajul principal este pictat cu gura langa piciorul unui barbat, sugerand o felatie iminenta, in timp ce el pare sa fie taiat literalmente la genunchi, din care el sangereaza, un semn al unei sexualitati inabusite. Alte elemente introduse in pictura sunt cateva insecte care scot la lumina anxietatea sexuala in aceasta lucrare a lui Dali. Eclozarea din ou reprezinta fertilitatea urmate de decadere si moarte. Pictura poate reprezenta atitudinea severa contrara a lui Dali fata de actul sexual si a fobiei sale de genitale feminine de-a lungul vietii, chiar in sectiunea transversala a intalnirii si care se indragosteste de Gala. Cand a fost baiat, tatal lui Dali ia expus o carte cu fotografii explicite care demonstreaza efectele oribile ale bolii venerice, perpetuand asociatiile traumatice de sex cu morbiditate si putregai in mintea lui. Se spune ca Dali era o fecioara cand sa intalnit cu Gala si ca ia incurajat mai tarziu sotia sa aiba treburi pentru a-si satisface dorintele sexuale. Mai tarziu in viata, cand picturile sale s-au indreptat catre teme religioase si filosofice, Dali ar fi savarsit castitatea ca o usa a spiritualitatii. Aceasta piesa a fost comparata cu Gradina Padurilor de la Bosch.
Salvador Dali este printre cei mai versatili si prolifici artisti ai secolului al XX-lea si cel mai renumit surrealist. Desi si-a adus aminte de productia pictorului, in decursul carierei sale lungi, sa implicat cu succes in sculptura, tiparire, moda, publicitate, scrieri, cat si cea mai faimoasa productie de filme in colaborare cu Alfred Hitchcock. Dali a fost renumit pentru personalitatea sa labila, precum si pentru virtuozitatea sa tehnica incontestabila. Lucrararile lui poarta amprenta colegilor spanioli Pablo Picasso si Joan Miro. Picturile sale, de asemenea sunt fascinate datorita stilului hiperrealist si simbolism.
De ce sa comandati lucrari realizate de atelierul nostru si nu din alta parte cu un cost redus? Noi oferim pictura veritabila ulei pe panza. Termen de manopera 15-25 zile lucratoare in functie de dimensiunea pe care o doriti. In pretul de calculator NU SUNT INCLUSE: Sasiul, Rama decorativa, livrarea si TVA.Increderea oferita de Dvs va fi rasplatita cu reproduceri de inalta calitate atat tehnica cat si artistica, experienta in domeniu inca din anul 2005.Avem pana la aceasta data mii de lucrari pictate de calitate muzeala in portofoliu reproduse fidel cromatic cat si ca forma, cu o acuratete garantata de minim 90% ( pot exista variati cromatice foarte fine).


 

Order Form

Payment Method: Bank Transfer PayPal
Full Name
Email
City
State
Phone #
Dimensions
Material
More Details