pictat.ro
Calculate Price
  Tablouri cu reproduceri celebre, Reminiscenta Arheologica din Millet,Angelus (Archeological Reminiscence of Millets Angelus) 1935, Pictor Salvador Dali - COD Tablou: 19005


     

Reproduceri celebre pictate in ulei pe panza: Reminiscenta Arheologica din Millet,Angelus (Archeological Reminiscence of Millets Angelus). Pictat in anul 1935. Dimensiunea originala (81,7x89,4cm). Momentan acest tablou se afla in Muzeul dedicat marelui pictor surrealist Dali, The Dali Museum. Tabloul face parte din curentul artistic surrealism avangardist si este o lucrare simbolistica asa cum sunt majoritatea lucrarilor sale.Dali a povestit adesea despre amintirea trecerii orelor laborioase petrecute la scoala copil fiind, concentrandu-se pe reproducerea celebrei picturi realizate in anul 1859 a lui Jean-Francois Millet The Angelus. In piesa clasica a celui mentionat anterior, doi fermieri sunt descrisi spunand momente de rugaciune dupa ce au auzit clopotul unei biserici de la sfarsitul zilei de lucru. In pictura prezentata in aceasta postare, omagiul lui Dali adus pictorului Jean-Francois Millet, descrie doua figuri rosii impietrite reprezentand un alt peisaj catalan la apus. Cel din stanga reprezinta o femeie, In timp ce cel din dreapta este barbat. Forma femeii sugereaza o figura ce se roaga inaintea unei ceremonii de impreunare, dupa care femeia urmeaza sa isi canibalizeze barbatul.
Salvador Dali este printre cei mai versatili si prolifici artisti ai secolului al XX-lea si cel mai renumit surrealist. Desi si-a adus aminte de productia pictorului, in decursul carierei sale lungi, sa implicat cu succes in sculptura, tiparire, moda, publicitate, scrieri, cat si cea mai faimoasa productie de filme in colaborare cu Alfred Hitchcock. Dali a fost renumit pentru personalitatea sa labila, precum si pentru virtuozitatea sa tehnica incontestabila. Lucrararile lui poarta amprenta colegilor spanioli Pablo Picasso si Joan Miro. Picturile sale, de asemenea sunt fascinate datorita stilului hiperrealist si simbolism.
De ce sa comandati lucrari realizate de atelierul nostru si nu din alta parte cu un cost redus? Noi oferim pictura veritabila ulei pe panza. Termen de manopera 15-25 zile lucratoare in functie de dimensiunea pe care o doriti. In pretul de calculator NU SUNT INCLUSE: Sasiul, Rama decorativa, livrarea si TVA.Increderea oferita de Dvs va fi rasplatita cu reproduceri de inalta calitate atat tehnica cat si artistica, experienta in domeniu inca din anul 2005.Avem pana la aceasta data mii de lucrari pictate de calitate muzeala in portofoliu reproduse fidel cromatic cat si ca forma, cu o acuratete garantata de minim 90% ( pot exista variati cromatice foarte fine).


 

Order Form

Payment Method: Bank Transfer PayPal
Full Name
Email
City
State
Phone #
Dimensions
Material
More Details