pictat.ro
Calculate Price
  Tablouri reproduceri celebre, Fata razboiului (The Face of War) 1940, Pictor Salvador Dali. - COD Tablou: 19019


     

Reproduceri celebre pictate in ulei pe panza: Fata razboiului (The Face of War) 1940. Dimensiunea originala (64×79cm). Momentan acest tablou pictat de Salvador Dali se afla Muzeul Boijmans van Beuningen din Rotterdam, Olanda.Aceast tablou a fost pictat intr-o scurta perioada in care artistul a trait in California, Fata oribila a razboiului (viziunea razboiului, in spaniola La Cara de la Guerra), cu ochii plini de moarte infinita, era mai mult o reminiscenta a razboiului civil spaniol decit a celui de-al doilea razboi mondial, care, la vremea respectiva, nu furnizase inca o imagine ingrozitoare capabila sa-l impresioneze pe Dali. Pictura descrie o fata neimpozata care se afla intr-unn peisaj pitoresc desertic. Fata este uscata ca cea a unui cadavru si poarta o expresie a mizeriei. Teroarea acestui tablou este in continuare marita de tonurile maro care domina atmosfera sa. Trauma si vederea razboiului au servit adesea ca sursa de inspiratie pentru tablourile lui Dali. El a crezut uneori ca viziunea sa artistica este premonitia razboiului. Din partea anecdotica, Dali a subliniat ca a fost singura lucrare in care se putea vedea adevarata amprenta a mainii sale, (in dreapta jos).
Salvador Dali este printre cei mai versatili si prolifici artisti ai secolului al XX-lea si cel mai renumit surrealist. Teoria Freudiana sta la baza incercarilor lui Dali de a forta un limbaj vizual capabil sa descrie visele si halucinatiile. Picturile sale reprezinta lucrari iconice si ubicue, prin care Dali a obtinut faima extraordinara in timpul vietii sale si dincolo. De asemenea a pictat teme obsesive de erotism, de moarte reflectand familiaritatea si sinteza teoriilor psihanalitice ale timpului sau. Bazandu-se pe amintiri din copilarie, lucrarile lui Dali sunt pline de simboluri, variind de la fetisuri,imagini cu animale, pana la simbolurile religioase.
De ce sa comandati lucrari realizate de atelierul nostru si nu din alta parte cu un cost redus? Noi oferim pictura veritabila ulei pe panza. Termen de manopera 15-25 zile lucratoare in functie de dimensiunea pe care o doriti. In pretul de calculator NU sUNT INCLUsE: sasiul, Rama decorativa, livrarea si TVA.Increderea oferita de Dvs va fi rasplatita cu reproduceri de inalta calitate atat tehnica cat si artistica, experienta in domeniu inca din anul 2005.Avem pana la aceasta data mii de lucrari pictate de calitate muzeala in portofoliu reproduse fidel cromatic cat si ca forma, cu o acuratete garantata de minim 90% ( pot exista variati cromatice foarte fine).


 

Order Form

Payment Method: Bank Transfer PayPal
Full Name
Email
City
State
Phone #
Dimensions
Material
More Details