pictat.ro
Calculate Price
  Tablouri reproduceri celebre, Geopoliticus copil care urmareste nasterea noului om (Geopoliticus child watching the birth of the new man) 1943, Pictor Salvador Dali - COD Tablou: 19014


     

Reproduceri celebre pictate in ulei pe panza: Geopoliticus copil care urmareste nasterea noului om (Geopoliticus child watching the birth of the new man) 1943. Dimensiunea originala (50x57cm). Momentan acest tablou pictat de Salvador Dali se afla in Muzeul Dali, St. Petersburg, FL 33701, Statele Unite ale Americii. Tabloul care infatiseaza nasterea copilului geopolitic este o descriere metaforica ce urmareste nasterea omului nou. Pictorul, dupa ce a fost rupt de suprarealism, a reactionat vehement impotriva abstractizarii artei moderne, intorcandu-se spre Renastere pentru inspiratie. Privirea spre trecut a coincis cu interesul sau reinnoit fata de catolicism si atentia lui sa mutat de la simbolurile personale la cele universale ale stiintei si religiei. In timp ce lucra la acest tablou, Dali a notat urmatoarea lista de cuvinte care ajuta la rezumarea perioadei de schimbare: Parasuta, paranoia, protectie, cupola, placenta, catolicism, ou, distorsiune pamanteasca, elipsa biologica... descriind un corp omenesc, figura androgina, ce sta in prim-plan si indica omul in devenire, recunoscand nasterea acestei transformari globale, reprezentand aceasta noua epoca.
Salvador Dali este printre cei mai versatili si prolifici artisti ai secolului al XX-lea si cel mai renumit surrealist. Teoria Freudiana sta la baza incercarilor lui Dali de a forta un limbaj vizual capabil sa descrie visele si halucinatiile. Picturile sale reprezinta lucrari iconice si ubicue, prin care Dali a obtinut faima extraordinara in timpul vietii sale si dincolo. De asemenea a pictat teme obsesive de erotism, de moarte reflectand familiaritatea si sinteza teoriilor psihanalitice ale timpului sau. Bazandu-se pe amintiri din copilarie, lucrarile lui Dali sunt pline de simboluri, variind de la fetisuri,imagini cu animale, pana la simbolurile religioase.
De ce sa comandati lucrari realizate de atelierul nostru si nu din alta parte cu un cost redus? Noi oferim pictura veritabila ulei pe panza. Termen de manopera 15-25 zile lucratoare in functie de dimensiunea pe care o doriti. In pretul de calculator NU sUNT INCLUsE: sasiul, Rama decorativa, livrarea si TVA.Increderea oferita de Dvs va fi rasplatita cu reproduceri de inalta calitate atat tehnica cat si artistica, experienta in domeniu inca din anul 2005.Avem pana la aceasta data mii de lucrari pictate de calitate muzeala in portofoliu reproduse fidel cromatic cat si ca forma, cu o acuratete garantata de minim 90% ( pot exista variati cromatice foarte fine).


 

Order Form

Payment Method: Bank Transfer PayPal
Full Name
Email
City
State
Phone #
Dimensions
Material
More Details