pictat.ro
Calculate Price
  Tablouri reproduceri celebre, Vestigii Atavistice dupa ploaie (Atavistic Vestiges After the Rain) 1934, Pictor Salvador Dali. - COD Tablou: 19017


     

Reproduceri celebre pictate in ulei pe panza: Vestigii Atavistice dupa ploaie (Atavistic Vestiges After the Rain) 1934. Dimensiunea originala (65x54 cm). Momentan acest tablou pictat de Salvador Dali nu se afla in nici un muzeu, insa se afla intr-o colectie privata. In aceasta lucrare suprarealista, intitulata Vestigii Atavistice dupa ploaie, pictorul Salvador Dali scoate in evidenta doua figuri ce se apropie de o stanca mare intr-un peisaj pustiu, tipic lumii lui Dali. Pictorul gandit sa fie tata de baiat, cei doi se pregatesc sa treaca pe sub piatra curbata, care se presupune a fi reprezentativa pentru forma feminina, deoarece seamana cu o piatra feminina similara in pictura (Millets Architectonic Angelus), in care figurile umane au fost transformate in sculpturi. De fapt, ele se aseamana cel mai mult cu sculpturile contemporanilor preferati de Salvador Dali, Hans Arp si Henry Moore, dar modul in care au fost pictate sugereaza faptul ca sunt vechi formatiuni de roca. Picturile lui Dali indica faptul ca ramasitele din aceast tablou sunt rezultatul eroziunii, dar si al conflictului sexual. Persoanele care privesc vestigiile reprezinta copilul Dali si tatal sau, aliati impotriva sexualitatii feminine, despre care Dali a avut o asemenea teama.
Salvador Dali este printre cei mai versatili si prolifici artisti ai secolului al XX-lea si cel mai renumit surrealist. Teoria Freudiana sta la baza incercarilor lui Dali de a forta un limbaj vizual capabil sa descrie visele si halucinatiile. Picturile sale reprezinta lucrari iconice si ubicue, prin care Dali a obtinut faima extraordinara in timpul vietii sale si dincolo. De asemenea a pictat teme obsesive de erotism, de moarte reflectand familiaritatea si sinteza teoriilor psihanalitice ale timpului sau. Bazandu-se pe amintiri din copilarie, lucrarile lui Dali sunt pline de simboluri, variind de la fetisuri,imagini cu animale, pana la simbolurile religioase.
De ce sa comandati lucrari realizate de atelierul nostru si nu din alta parte cu un cost redus? Noi oferim pictura veritabila ulei pe panza. Termen de manopera 15-25 zile lucratoare in functie de dimensiunea pe care o doriti. In pretul de calculator NU sUNT INCLUsE: sasiul, Rama decorativa, livrarea si TVA.Increderea oferita de Dvs va fi rasplatita cu reproduceri de inalta calitate atat tehnica cat si artistica, experienta in domeniu inca din anul 2005.Avem pana la aceasta data mii de lucrari pictate de calitate muzeala in portofoliu reproduse fidel cromatic cat si ca forma, cu o acuratete garantata de minim 90% ( pot exista variati cromatice foarte fine).


 

Order Form

Payment Method: Bank Transfer PayPal
Full Name
Email
City
State
Phone #
Dimensions
Material
More Details