pictat.ro
Calculate Price
  Tablou pictat: Fecioara Maria si ingerii (The Virgin With Angels - The Queen of the angels) 1900 William-Adolphe Bouguereau - COD Tablou: 18993


     


Reproducere pictura in ulei pe panza:  Fecioara Maria si ingerii (The Virgin With Angels - The Queen of the angels) Pictat in anul 1900. Dimensiunea originala (185 x 285 cm ). Momentan acest tablou pictat de William-Adolphe Bouguereau se afla in Muzeul de Arte Frumoase al orașului Paris, Franța. Tabloul ilustreaza  multimea de ingeri imbracati în haine albe, stransi in jurul Fecioarei Maria si a lui Isus.


De ce sa comandati lucrari realizate de atelierul nostru si nu din alta parte cu un cost redus? Noi oferim pictura veritabila ulei pe panza. Termen de manopera 15-25 zile lucratoare in functie de dimensiunea pe care o doriti. In pretul de calculator NU SUNT INCLUSE: Sasiul, Rama decorativa, livrarea si TVA.Increderea oferita de Dvs va fi rasplatita cu reproduceri de inalta calitate atat tehnica cat si artistica, experienta in domeniu inca din anul 2005.Avem pana la aceasta data mii de lucrari pictate de calitate muzeala in portofoliu reproduse fidel cromatic cat si ca forma, cu o acuratete garantata de minim 90% ( pot exista variati cromatice foarte fine).


 

Order Form

Payment Method: Bank Transfer PayPal
Full Name
Email
City
State
Phone #
Dimensions
Material
More Details