pictat.ro
Calculate Price
  Tablou pictura ulei pe panza. Femei la stransul recoltelor aurii (Les Bles), 1953, Pictor Cesar Pattein - COD Tablou: 19001


     

Reproducere pictura in ulei pe panza: Femei la stransul recoltelor aurii (Les Bles). Pictat in anul 1891. Dimensiunea originala (114x198.5 cm). Momentan, acest tablou pictat de pictorul Cesar Pattein se afla intro colectie privata, nefiind expus in nici un Muzeu.Pictorul Cesar Pattein sa nascut intr-o familie de fermieri din Steenvoorde din nordul Frantei, Cesar Pattein sa nascut la 30 septembrie 1850. A studiat prima data gravura sub atenta indrumare a lui Guillaume Alphonse Cabasson. In 1878 a intrat în Ecole des Beaux-Arts din Lill si a exersat si invatat sa picteze ca ucenic sub atenta indrumare in atelierul lui Alphonse Colas, pictor portretist si pictor a carui lucrari au avut mari influente religioase.In privinta acestui peisaj cuvintele sunt fara sens, senzatia de bine pe care o inspira aceasta lucrare este nemarginita, motiv pentru care va lasam sa admirati fiecare detaliu.
picturi peisaje de primavara, picturi peisaje de vara, tablouri peisaje celebre, picturi peisaje de toamna,, tablouri de vis, picturi peisaje de toamna, picturi peisaje de vara, tablouri cu peisaje din natura, tablouri peisaje celebre, peisaje pictate de toamna, tablouri pictate de vanzare, picturi peisaje de toamna, picturi peisaje de vara, picturi celebre, tablouri celebre.

De ce sa comandati lucrari realizate de atelierul nostru si nu din alta parte cu un cost redus? Noi oferim pictura veritabila ulei pe panza. Termen de manopera 15-25 zile lucratoare in functie de dimensiunea pe care o doriti. In pretul de calculator NU SUNT INCLUSE: Sasiul, Rama decorativa, livrarea si TVA.Increderea oferita de Dvs va fi rasplatita cu reproduceri de inalta calitate atat tehnica cat si artistica, experienta in domeniu inca din anul 2005.Avem pana la aceasta data mii de lucrari pictate de calitate muzeala in portofoliu reproduse fidel cromatic cat si ca forma, cu o acuratete garantata de minim 90% ( pot exista variati cromatice foarte fine).


 

Order Form

Payment Method: Bank Transfer PayPal
Full Name
Email
City
State
Phone #
Dimensions
Material
More Details