pictat.ro
Calculate Price
  Tablou tematic Piata de slave sexuale. Pictor Jean-Leon Gerome 1866. Pictura in ulei pe panza. - COD Tablou: 19069


     

Tablou tematic Piata de slave sexuale. Pictor Jean-Leon Gerome 1866. Pictura in ulei pe panza. Dimensiune originala 84,6 cm × 63,3 cm. Aceasta este o pictura a artistului francez Jean-Leon Gerome care descrie o tema din Orientul Mijlociu sau din Africa de Nord. Pictura a fost cumparata de Adolphe Goupil pe 23 august 1866 si expusa la salon in 1867. A fost cumparata si vanduta de mai multe ori pana cand Robert Sterling Clark a cumparat-o in 1930. Din 1955 face parte din colectia Clark Art Institute. Intr-un context istoric artistic, scenele Harem au reprezentat spatii domestice pentru femeile din societatile musulmane, barbatii au fost inclusi doar in relatiile barbare si sexuale. In toate picturile lui Jean-Leon Gerome, femeile au fost descrise cu o sexualitate pasiva, in timp ce barbatii erau descrisi ca violenti si lipsiti de respect fata de femei. Alte tablouri pictate de pictorul Jean-Leon Gerome The Cock Fight. The Duel After the Masquerade Phryne before the Areopagus Cleopatra and Caesar. The Slave Market The Death of Caesar Jerusalem. The Execution of Marshal Ney Pollice Verso. The Snake Charmer Bonaparte. Before the Sphinx Pygmalion.Galatea Truth Coming Out of Her Well.


Realizam picturi lucrate 100% manual in ulei pe panza, reproduceri dupa orice tablou celebru, picturi dupa fotografie, portrete de familie, cea mai buna solutie pentru un cadou special sau pentru a avea langa voi opera de arta dorita.
Cum cumpar / comand o lucrare? Cauta in galeria noastra tabloul pe care doresti sa il cumperi / comanzi. Contacteaza-ne folosind formularul din pagina cu tabloul ales. De indata ce primim comanda d-voastra, va vom contacta in cel mai scurt timp cu toate detaliile necesare unei comunicari cat mai bune intre noi si Dvs.
Cum platesc? Toate tablourile se platesc in contul firmei pe baza facturii proforme in ziua in care factura este emisa. Va rugam sa tineti cont ca, In pretul picturii, nu este inclus sasiul, rama si livrarea.
Cand primesc tabloul? Dupa ce factura proforma a fost platita, livrarea se face in termenul stabilit impreuna cu Dvs.
Cat timp dureaza daca doresc sa comand un tablou? In functie de complexitatea tabloului poate sa dureze intre 10 zile lucratoare si 30 de zile lucratoare.
De ce sa aleg un tablou la comanda ? Poti alege ce dimensiune sa fie, poti modifica personajele, culorile, texturile, suportul pe care va fi pictat tabloul.
Ce materiale se folosesc? Folosim panza tratata si materiale de pictura de calitate superioara care sa le asigure tablourilor pictate durabilitate si rezistenta in timp.
WWW.PICTAT.RO   SC Mainframe SRL  Tel: 0761930000Program 10.00 - 20.00 Program comenzi online e-Mail: contact@pictat.ro: NON STOP 


 

Order Form

Payment Method: Bank Transfer PayPal
Full Name
Email
City
State
Phone #
Dimensions
Material
More Details