pictat.ro
Calculate Price
   Campia Libertatii. Portret Maria Rosetti. - COD Tablou: 19082


     

Un tablou, extrem de sugestiv, care exprima si mai fidel revolutia din Valahia, la 1948, este Romania rupandu-si catusele pe Campia Libertatii realizat in 1850. In plan secund artistul a infatisat o adunare de oameni, care par sa se prinda intr-o hora, in jurul unei tribune. O lumina calauzitoare, ce se pogoara din cer, se opreste asupra adunarii de pe Campia Libertatii, oferind, astfel, senzatia binecuvantarii divine a atmosferei si amintindu-ne, totodata, de imaginile ce infatiseaza nasterea lui Hristos. In prim planul acestei creatii pictorul infatiseaza un personaj feminin , aceeasi Maria Rosetti, intr-o pozitie solemna, cu steagul Romaniei in mana dreapta si infasurata cu falduri tricolore. Are privirea atintita spre lumina coboratoare din cer si mana ei stanga ridica o ramura de maslin, vestind pacea. Abandonat in tarana, sta sub talpile ei, strivit de greutatea trupului, Regulamentul Organic, alaturi de catusele rupte. Aceasta viziune exprima intocmai unul dintre obiectivele esentiale ale revolutionarilor munteni [16], respectiv inlaturarea protectoratului rusesc. Rosenthal a explicat aceasta viziune asupra revolutiei si intr-o scrisoare adresata lui Rosetti, in primavara lui 1850. El marturisea ca o vreme a pictat tablouri sentimentale si ...am vazut ca este vocatia mea. Mai tarziu am vazut ca revolutia m-a zdruncinat, ca revolutia a intrat in sufletul meu. Nu pot crea decat figuri de femei, mame care sa ne regenereze secolul, care sa ne corijeze coruptia, figuri eroice, nobile si blande in acelasi timp...


 


Realizam picturi lucrate 100% manual in ulei pe panza, reproduceri dupa orice tablou celebru, picturi dupa fotografie, portrete de familie, cea mai buna solutie pentru un cadou special sau pentru a avea langa voi opera de arta dorita.
Cum cumpar / comand o lucrare? Cauta in galeria noastra tabloul pe care doresti sa il cumperi / comanzi. Contacteaza-ne folosind formularul din pagina cu tabloul ales. De indata ce primim comanda d-voastra, va vom contacta in cel mai scurt timp cu toate detaliile necesare unei comunicari cat mai bune intre noi si Dvs.
Cum platesc? Toate tablourile se platesc in contul firmei pe baza facturii proforme in ziua in care factura este emisa. Va rugam sa tineti cont ca, In pretul picturii, nu este inclus sasiul, rama si livrarea.
Cand primesc tabloul? Dupa ce factura proforma a fost platita, livrarea se face in termenul stabilit impreuna cu Dvs.
Cat timp dureaza daca doresc sa comand un tablou? In functie de complexitatea tabloului poate sa dureze intre 10 zile lucratoare si 30 de zile lucratoare.
De ce sa aleg un tablou la comanda ? Poti alege ce dimensiune sa fie, poti modifica personajele, culorile, texturile, suportul pe care va fi pictat tabloul.
Ce materiale se folosesc? Folosim panza tratata si materiale de pictura de calitate superioara care sa le asigure tablourilor pictate durabilitate si rezistenta in timp.
WWW.PICTAT.RO   SC Mainframe SRL  Tel: 0761930000Program 10.00 - 20.00 Program comenzi online e-Mail: contact@pictat.ro: NON STOP 


 

Order Form

Payment Method: Bank Transfer PayPal
Full Name
Email
City
State
Phone #
Dimensions
Material
More Details