pictat.ro
Calculate Price
  Crearea lui Adam, pictata pe Capela Sixtina de pictorul Michelangelo Buonarroti. - COD Tablou: 19076


     

Crearea lui Adam, pictata pe Capela Sixtina de pictorul Michelangelo Buonarroti. Capela Sixtina de la Vatican este una dintre cele mai valoroase lucrari de arta ale Renasterii. Cuprinde fresca Judecata de Apoi, dar si alte picturi realizate de Sandro Botticelli. Dintre toate cele noua scene din cartea Genezei pictate de Michelangelo, cea mai cunoscuta este Crearea lui Adam, pe aceeasi treapta cu Gioconda lui Leonardo da Vinci din punct de vedere al notorietatii si al impactului asupra culturii. Celebra scena a mainii lui Dumnezeu si a lui Adam care tind sa se atinga a fost reprodusa in multe alte lucrari si folosita intr-o multitudine de contexte, de la clipuri publicitare la parodii. De asemenea, pictura a fost folosita in multe pelicule, inclusiv in Ingeri si Demoni, ecranizare a romanului omonim scris de Dan Brown, cu Tom Hanks in rolul principal.


Realizam picturi lucrate 100% manual in ulei pe panza, reproduceri dupa orice tablou celebru, picturi dupa fotografie, portrete de familie, cea mai buna solutie pentru un cadou special sau pentru a avea langa voi opera de arta dorita.
Cum cumpar / comand o lucrare? Cauta in galeria noastra tabloul pe care doresti sa il cumperi / comanzi. Contacteaza-ne folosind formularul din pagina cu tabloul ales. De indata ce primim comanda d-voastra, va vom contacta in cel mai scurt timp cu toate detaliile necesare unei comunicari cat mai bune intre noi si Dvs.
Cum platesc? Toate tablourile se platesc in contul firmei pe baza facturii proforme in ziua in care factura este emisa. Va rugam sa tineti cont ca, In pretul picturii, nu este inclus sasiul, rama si livrarea.
Cand primesc tabloul? Dupa ce factura proforma a fost platita, livrarea se face in termenul stabilit impreuna cu Dvs.
Cat timp dureaza daca doresc sa comand un tablou? In functie de complexitatea tabloului poate sa dureze intre 10 zile lucratoare si 30 de zile lucratoare.
De ce sa aleg un tablou la comanda ? Poti alege ce dimensiune sa fie, poti modifica personajele, culorile, texturile, suportul pe care va fi pictat tabloul.
Ce materiale se folosesc? Folosim panza tratata si materiale de pictura de calitate superioara care sa le asigure tablourilor pictate durabilitate si rezistenta in timp.
WWW.PICTAT.RO   SC Mainframe SRL  Tel: 0761930000Program 10.00 - 20.00 Program comenzi online e-Mail: contact@pictat.ro: NON STOP 


 

Order Form

Payment Method: Bank Transfer PayPal
Full Name
Email
City
State
Phone #
Dimensions
Material
More Details