pictat.ro
Calculate Price
  Tablou celebru. Strigatul, pictat de Edvard Munch - COD Tablou: 19079


     

Tablou celebru. Strigatul, pictat de Edvard Munch. Marile opere de arta sunt admirate pentru povestile care stau la baza crearii lor, cunoscand aceste povesti, aflam detalii despre cum au ajuns artistii sa aiba rezultatul final. Celebrul tablou Tipat a fost pictat de Edvard Munch in patru versiuni diferite, intre 1893 si 1910. In jurnalul sau, pe 22 ianuarie 1892, Munch nota felul in care insasi natura i-a dat imboldul de a picta opera care avea sa devina obiectul incercarilor celor mai multe furturi. Intr-o seara, ma plimbam pe un drum, orasul era pe o parte si fiordul sub. M-am simtit obosit si bolnav. M-am oprit si m-am uitat peste fiord-soarele apunea si norii deveneau rosii ca sangele. Am simtit un tipat trecand prin natura; mi se parea ca am auzit tipatul. Am pictat acest tablou, am pictat norii ca si cum ar fi fost sange. Culoarea tipa. Asta a devenit Tipatul. Trei dintre cele patru versiuni ale picturii lui Munch se afla in muzee, iar cel de-al patrulea a fost vandut la o licitatie la Sotheby, in 2012, pentru suma de 119.922.600 de dolari, intrand astfel in topul celor mai scumpe picturi din lume.


Realizam picturi lucrate 100% manual in ulei pe panza, reproduceri dupa orice tablou celebru, picturi dupa fotografie, portrete de familie, cea mai buna solutie pentru un cadou special sau pentru a avea langa voi opera de arta dorita.
Cum cumpar / comand o lucrare? Cauta in galeria noastra tabloul pe care doresti sa il cumperi / comanzi. Contacteaza-ne folosind formularul din pagina cu tabloul ales. De indata ce primim comanda d-voastra, va vom contacta in cel mai scurt timp cu toate detaliile necesare unei comunicari cat mai bune intre noi si Dvs.
Cum platesc? Toate tablourile se platesc in contul firmei pe baza facturii proforme in ziua in care factura este emisa. Va rugam sa tineti cont ca, In pretul picturii, nu este inclus sasiul, rama si livrarea.
Cand primesc tabloul? Dupa ce factura proforma a fost platita, livrarea se face in termenul stabilit impreuna cu Dvs.
Cat timp dureaza daca doresc sa comand un tablou? In functie de complexitatea tabloului poate sa dureze intre 10 zile lucratoare si 30 de zile lucratoare.
De ce sa aleg un tablou la comanda ? Poti alege ce dimensiune sa fie, poti modifica personajele, culorile, texturile, suportul pe care va fi pictat tabloul.
Ce materiale se folosesc? Folosim panza tratata si materiale de pictura de calitate superioara care sa le asigure tablourilor pictate durabilitate si rezistenta in timp.
WWW.PICTAT.RO   SC Mainframe SRL  Tel: 0761930000Program 10.00 - 20.00 Program comenzi online e-Mail: contact@pictat.ro: NON STOP 


 

Order Form

Payment Method: Bank Transfer PayPal
Full Name
Email
City
State
Phone #
Dimensions
Material
More Details