pictat.ro
Calculate Price
  Tablou pictat: Fata care tricoteaza (The Knitting Girl - Knitting Anne) 1869 William-Adolphe Bouguereau - COD Tablou: 18992


     

Reproducere pictura in ulei pe panza:  Fata care tricoteaza (The Knitting Girl - Knitting Anne) Pictat in anul 1869. Dimensiunea originala (145 cm × 99 cm ). Momentan acest tablou pictat de William-Adolphe Bouguereau se afla in Muzeul de Arta Joslyn din Omaha, Nebraska, Statele Unite. La mijlocul anilor 1860 Bouguereau a inceput sa picteze imaginile femeilor intr-o maniera idealizata. Fata ce tricoteaza este o astfel de pictura, si prima in acest gen. Ceea ce observam atunci cand vedem aceasta pictura, este o fata tanara asezata pe pamant, cu spatele ei pe un trunchi mare de copac. Ea pare linistita si se bucura de contemplarea  tricotarii în aerul proaspat.


De ce sa comandati lucrari realizate de atelierul nostru si nu din alta parte cu un cost redus? Noi oferim pictura veritabila ulei pe panza. Termen de manopera 15-25 zile lucratoare in functie de dimensiunea pe care o doriti. In pretul de calculator NU SUNT INCLUSE: Sasiul, Rama decorativa, livrarea si TVA.Increderea oferita de Dvs va fi rasplatita cu reproduceri de inalta calitate atat tehnica cat si artistica, experienta in domeniu inca din anul 2005.Avem pana la aceasta data mii de lucrari pictate de calitate muzeala in portofoliu reproduse fidel cromatic cat si ca forma, cu o acuratete garantata de minim 90% ( pot exista variati cromatice foarte fine).


 

Order Form

Payment Method: Bank Transfer PayPal
Full Name
Email
City
State
Phone #
Dimensions
Material
More Details