pictat.ro
Calculate Price
   Tablouri cu reproduceri celebre, Constructia usoara cu fasole fiarta - premonitia razboiului civil (Soft Construction with Boiled Beans) 1936, Pictor Salvador Dali. - COD Tablou: 19007


     

Reproduceri celebre pictate in ulei pe panza: Constructia usoara cu fasole fiarta - premonitia razboiului civil (Soft Construction with Boiled Beans). Pictat in anul 1936. Dimensiunea originala (99.9x100cm). Momentan acest tablou se afla in Muzeul de arta Moderna Museet, Stockholm, Sweden. Tabloul face parte din curentul artistic surrealism avangardist si este o lucrare simbolistica asa cum sunt majoritatea lucrarilor sale. Constructia usoara cu fasole fiarta (premonitia razboiului civil din Spania). Dali a pictat aceasta lucrare chiar inainte de inceperea razboiului civil spaniol din 1936-1939 si a spus ca este o dovada a puterii profetice a mintii sale subconstiente. El descrie anxietatea timpului, prezicand vizibil violenta, groaza si osanda pe care multi dintre spanioli au simtit-o in timpul guvernarii ulterioare a generalului Franco. Doua figuri profund alungite si exagerate se lupta, blocate intr-o lupta tensionata, inspaimantatoare, in care nici unul nu pare sa fie victorios. Pentru al cita pe Dali, tabloul descrie un corp gigantic uman care se metamorfozeaza in excrescente monstruoase ale bratelor si picioarelor care se rup intr-un delir de autostrangulare. Fasolea fiarta mentionata in titlu cel mai probabil se refera la o tocana simpla, care a fost adeseori mancata de cetatenii saraci care traiau in acea perioada dificil in Spania. Compozitia lui Dali reuseste sa-si exprime revolta politica. Mai tarziu, va continua sa picteze despre politica si razboi intr-o serie de tablouri atribuite lui Hitler si Lordul Chamberlain din Marea Britanie. Tema acestui tablou a fost interpretat si de pictorul Pablo Picasso, subiectul fiind similar, Guernica (1937).
Salvador Dali este printre cei mai versatili si prolifici artisti ai secolului al XX-lea si cel mai renumit surrealist. Desi si-a adus aminte de productia pictorului, in decursul carierei sale lungi, sa implicat cu succes in sculptura, tiparire, moda, publicitate, scrieri, cat si cea mai faimoasa productie de filme in colaborare cu Alfred Hitchcock. Dali a fost renumit pentru personalitatea sa labila, precum si pentru virtuozitatea sa tehnica incontestabila. Lucrararile lui poarta amprenta colegilor spanioli Pablo Picasso si Joan Miro. Picturile sale, de asemenea sunt fascinate datorita stilului hiperrealist si simbolism.
De ce sa comandati lucrari realizate de atelierul nostru si nu din alta parte cu un cost redus? Noi oferim pictura veritabila ulei pe panza. Termen de manopera 15-25 zile lucratoare in functie de dimensiunea pe care o doriti. In pretul de calculator NU SUNT INCLUSE: Sasiul, Rama decorativa, livrarea si TVA.Increderea oferita de Dvs va fi rasplatita cu reproduceri de inalta calitate atat tehnica cat si artistica, experienta in domeniu inca din anul 2005.Avem pana la aceasta data mii de lucrari pictate de calitate muzeala in portofoliu reproduse fidel cromatic cat si ca forma, cu o acuratete garantata de minim 90% ( pot exista variati cromatice foarte fine).


 

Order Form

Payment Method: Bank Transfer PayPal
Full Name
Email
City
State
Phone #
Dimensions
Material
More Details