pictat.ro
Calculate Price
  Tablouri cu reproduceri celebre, Femeie la fereastra (Figure at the Window ) 1925, Pictor Salvador Dali - COD Tablou: 19011


     

Reproduceri celebre pictate in ulei pe panza: Femeie la fereastra (Figure at the Window ) 1941. Pictat in anul 1925. Dimensiunea originala (102x75 cm). Momentan acest tablou pictat de Salvador Dali se afla in Muzeul de Arta Contemporana din Spania. Tabloul face parte din curentul artistic surrealism avangardist si este o lucrare simbolistica asa cum sunt majoritatea lucrarilor sale. Ana Maria, sora pictorului Dali ( mezina ), a fost muza preferata in anii 1920, mai ales la prima sa expozitie solo, la Galeriile Dalmau din Barcelona. Prin urmare, nu este surprinzator faptul ca picturile sale realizate cu ea reflecta experientele pictorului cu diferite stiluri figurative. Dali a acordat un omagiu special surorii sale in catalogul expozitiei, iar picturile tatalui si surorii sale sunt ca doua eseuri superbe redate academic. In acelasi timp, in contrastul dintre fetele modelate delicat si liniaritatea simpla a corpurilor, el se detaseaza de la post-cubismul lui Picasso la picturile figurative. In cateva dintre picturile sale, el exploreaza o tehnica de reprezentare simplificata, cu forme rotunjite, usor geometrice, ca si in cazul mai tinerei sale surori (Ana Maria Dali) care seodihneste sprijininduse in coate in timp ce admira peisajul. In majoritatea tablourilor, chipurile pictate sunt in contrast cu operele cubiste.
Salvador Dali este printre cei mai versatili si prolifici artisti ai secolului al XX-lea si cel mai renumit surrealist. In decursul carierei sale lungi, sa implicat cu succes in sculptura, tiparire, moda, publicitate, scrieri, cat si cea mai faimoasa productie de filme in colaborare cu Alfred Hitchcock. Dali a fost renumit pentru personalitatea sa labila, precum si pentru virtuozitatea sa tehnica incontestabila. Lucrararile lui poarta amprenta colegilor spanioli Pablo Picasso si Joan Miro. Picturile sale, de asemenea sunt fascinate datorita stilului hiperrealist si simbolism.De ce sa comandati lucrari realizate de atelierul nostru si nu din alta parte cu un cost redus? Noi oferim pictura veritabila ulei pe panza. Termen de manopera 15-25 zile lucratoare in functie de dimensiunea pe care o doriti. In pretul de calculator NU SUNT INCLUSE: Sasiul, Rama decorativa, livrarea si TVA.Increderea oferita de Dvs va fi rasplatita cu reproduceri de inalta calitate atat tehnica cat si artistica, experienta in domeniu inca din anul 2005.Avem pana la aceasta data mii de lucrari pictate de calitate muzeala in portofoliu reproduse fidel cromatic cat si ca forma, cu o acuratete garantata de minim 90% ( pot exista variati cromatice foarte fine).
De ce sa comandati lucrari realizate de atelierul nostru si nu din alta parte cu un cost redus? Noi oferim pictura veritabila ulei pe panza. Termen de manopera 15-25 zile lucratoare in functie de dimensiunea pe care o doriti. In pretul de calculator NU SUNT INCLUSE: Sasiul, Rama decorativa, livrarea si TVA.Increderea oferita de Dvs va fi rasplatita cu reproduceri de inalta calitate atat tehnica cat si artistica, experienta in domeniu inca din anul 2005.Avem pana la aceasta data mii de lucrari pictate de calitate muzeala in portofoliu reproduse fidel cromatic cat si ca forma, cu o acuratete garantata de minim 90% ( pot exista variati cromatice foarte fine).


 

Order Form

Payment Method: Bank Transfer PayPal
Full Name
Email
City
State
Phone #
Dimensions
Material
More Details