pictat.ro
Calculate Price
  Tablouri cu reproduceri celebre, Rastignirea (Crucifixion - Corpus Hypercubus) 1954, Pictor Salvador Dali. - COD Tablou: 19008


     

Reproduceri celebre pictate in ulei pe panza: Rastignirea (Crucifixion - Corpus Hypercubus). Pictat in anul 1954. Dimensiunea originala (194.3×123.8cm). Momentan acest tablou se afla in Muzeul Metropolitan de Arta din New York. Tabloul face parte din curentul artistic surrealism avangardist si este o lucrare simbolistica asa cum sunt majoritatea lucrarilor sale. Se spune ca Dali a fost un elev slab la invatatura, mai ales in cea ce priveste matematica, dar, cand primele focoase nucleare au explodat in Japonia, Dali a devenit foarte pasionat de teoria atomica si de subiecte conexe. Acest interes nou a coincis cu o schimbare a stilului sau artistic, revenind oarecum la stilul clasic. Rezultatele, au fost picturi care au combinat pasiunile sale anterioare cu catolicismul si cultura catalana, aprofundand mai atent matematica si stiinta, reusind in tabloul Crucifixion sa reprezinte a patra dimensiune, pictand o cruce folosind o formula matematica numita tesseract (cunoscuta si ca hipercub). Acest tesseract este o reprezentare a unui cub in patru dimensiuni, intr-un spatiu tridimensional, un concept spatial destul de avansat. De fapt, Dali a lucrat cu profesorul Thomas Banchoff de la Brown University of Mathematics timp de multi ani pentru a-si consolida cunostintele. Interesant este ca Dali combina cu succes matematica spatiala cu o lupta personala in a se dezvolta pe plan spiritual. Cativa ani mai tarziu, el si-a exprimat atasamentul de catolicism spunand - Unii cred in Dumnezeu, dar unii nu au credinta Matematica si s-a dovedit in mod incontestabil ca Dumnezeu trebuie sa existe, dar unii nu sunt inca convinsi.
Salvador Dali este printre cei mai versatili si prolifici artisti ai secolului al XX-lea si cel mai renumit surrealist. In decursul carierei sale lungi, sa implicat cu succes in sculptura, tiparire, moda, publicitate, scrieri, cat si cea mai faimoasa productie de filme in colaborare cu Alfred Hitchcock. Dali a fost renumit pentru personalitatea sa labila, precum si pentru virtuozitatea sa tehnica incontestabila. Lucrararile lui poarta amprenta colegilor spanioli Pablo Picasso si Joan Miro. Picturile sale, de asemenea sunt fascinate datorita stilului hiperrealist si simbolism.
De ce sa comandati lucrari realizate de atelierul nostru si nu din alta parte cu un cost redus? Noi oferim pictura veritabila ulei pe panza. Termen de manopera 15-25 zile lucratoare in functie de dimensiunea pe care o doriti. In pretul de calculator NU SUNT INCLUSE: Sasiul, Rama decorativa, livrarea si TVA.Increderea oferita de Dvs va fi rasplatita cu reproduceri de inalta calitate atat tehnica cat si artistica, experienta in domeniu inca din anul 2005.Avem pana la aceasta data mii de lucrari pictate de calitate muzeala in portofoliu reproduse fidel cromatic cat si ca forma, cu o acuratete garantata de minim 90% ( pot exista variati cromatice foarte fine).


 

Order Form

Payment Method: Bank Transfer PayPal
Full Name
Email
City
State
Phone #
Dimensions
Material
More Details