pictat.ro
Calculate Price
  Tablouri cu reproduceri celebre, Tanara Virgina sodomizata de propriile coarne de castitate (Young Virgin Auto-Sodomized by the Horns of Her Own Chastity ) 1954, Pictor Salvador Dali - COD Tablou: 19009


     

Reproduceri celebre pictate in ulei pe panza: Tanara Virgina sodomizata de propriile coarne de castitate (Young Virgin Auto-Sodomized by the Horns of Her Own Chastity). Pictat in anul 1954. Dimensiunea originala (90.5x80,5cm). Momentan acest tablou pictat de Salvador Dali nu se afla in nici un muzeu, insa se afla intr-o colectie privata. Tabloul face parte din curentul artistic surrealism avangardist si este o lucrare simbolistica asa cum sunt majoritatea lucrarilor sale. Acesta interesanta pictura a lui Dali scoate in evidenta formele feminine utilizand fundaluri abstractizate. Forta principala in pictura este in mod clar propriile sale aluzii sexuale: cornurile de rinocer ( componente plasate central ), ameninta cu disperare sa penetreze femeia, ele fiind utilizate in mod frecvent de catre pictorul Dali. Titlul picturii ofera un indiciu cu privire directa la tonul agresiv sexual al lucrarii. Simbolurile falice pictate in lucrarile lui Dali au fost teme centrale des folosite de-a lungul carierei sale, desi gradul in care aceste lucrari au fost pictate ca fiind agresive nu este covarsitor fata de scenele pasive  pictate , acestea avand ciclicitate diferita ca timp pe parcursul anilor in care a creeat picturi cu acest subiect. Aceasta lucrare, nu atat de surprinzatoare, a fost detinuta de Hugh Heffner si afisata la intrarea in Playboy Mansion pentru o perioada de cativa ani inainte de a fi vandute in 2003.
Salvador Dali este printre cei mai versatili si prolifici artisti ai secolului al XX-lea si cel mai renumit surrealist. In decursul carierei sale lungi, sa implicat cu succes in sculptura, tiparire, moda, publicitate, scrieri, cat si cea mai faimoasa productie de filme in colaborare cu Alfred Hitchcock. Dali a fost renumit pentru personalitatea sa labila, precum si pentru virtuozitatea sa tehnica incontestabila. Lucrararile lui poarta amprenta colegilor spanioli Pablo Picasso si Joan Miro. Picturile sale, de asemenea sunt fascinate datorita stilului hiperrealist si simbolism.
De ce sa comandati lucrari realizate de atelierul nostru si nu din alta parte cu un cost redus? Noi oferim pictura veritabila ulei pe panza. Termen de manopera 15-25 zile lucratoare in functie de dimensiunea pe care o doriti. In pretul de calculator NU SUNT INCLUSE: Sasiul, Rama decorativa, livrarea si TVA.Increderea oferita de Dvs va fi rasplatita cu reproduceri de inalta calitate atat tehnica cat si artistica, experienta in domeniu inca din anul 2005.Avem pana la aceasta data mii de lucrari pictate de calitate muzeala in portofoliu reproduse fidel cromatic cat si ca forma, cu o acuratete garantata de minim 90% ( pot exista variati cromatice foarte fine).


 

Order Form

Payment Method: Bank Transfer PayPal
Full Name
Email
City
State
Phone #
Dimensions
Material
More Details