Detalii si contact
NU SUNTEM IEFTINI, INSA SUNTEM CEI MAI BUNI!
Doriti sa nu aruncati banii pe geam comandand o reproducere care sa va oripileze cand o priviti?
In acest caz, noi putem sa preluam comanda Dvs. Suntem pictori specializati, cu experienta vasta in reproducerea picturilor din muzeele de renume din intreaga lume si suntem solicitati de catre cei mai pretentiosi si rafinati colectionari din lume. Fiecare tablou pictat in atelierul nostru de pictura este executat manual, cu minutiozitate si se bucura de aceasi grija si tratament in executie ca si reproducerile tablourilor cu valoare istorica recunoscuta.
Intrebarile precum si comenzile Dvs se primesc in forma scrisa la adresa de e-mail contact@pictat.ro pentru a exista o evidenta clara si pentru a evita orice neintelegere ulterioara. Pentru lumaruri suplimentare puteti suna la numarul de telefon al atelierului nostru de pictura 0761930000.
Topic Descriere
INFORMATII GENERALE DESPRE TABLOURILE PICTATE IN ATELIERUL NOSTRU:
Toate tablourile vin pictate manual ulei pe panza, garantie in baza facturii. In factura vor fi specificate: dimensiunea, faptul ca sunt pictate manual ulei pe panza, pretul. Folosim doar materiale de cea mai buna calitate si tehnici de pictura traditionale. Increderea oferita de Dvs va fi rasplatita cu reproduceri de inalta calitate atat tehnica cat si artistica, experienta in domeniu inca din anul 2005. Avem pana la aceasta data mii de lucrari pictate de calitate muzeala in portofoliu reproduse fidel cromatic cat si ca forma, cu o acuratete garantata de minim 90% - 95%, pot exista variati cromatice si de detalii foarte fine.
IN ATENTIA CLIENTILOR NOSTRII:
Daca doriti sa lansati o comanda catre studioul nostru de pictura va rugam sa specificati urmatoarele:
- Linkul imagini pe care vreti sa o comandati sau codul tabloului.
- Dimensiunea pe care o doriti.
- Cu / fara sasiu lemn .
- Cu / fara Rama decorativa si codul ramei decorative pe care o doriti.
- Orasul in care va fi livrata pictura.
MENTIUNE:
In pretul de calculator NU SUNT INCLUSE URMATOARELE: Sasiul, Rama decorativa, Livrarea si TVA-ul
TERMENUL DE MANOPERA SI PRETUL PICTURILOR:
Executia picturilor difera in functie de tehnica si dificultatea acestora, dupa cum va fi explicat in randurile de mai jos.
PRET MANOPERA PICTURA ULEI PE PANZA:
Termen manopera pictura: 10 - 15 zile lucratoare incepand cu data la care este achitata factura proforma. Tablouri ulei: pretul este cel calculat cu ajutorul calculatorului din dreptul imaginii in functie de dimensiunea aleasa de Dvs.
PRET MANOPERA PICTURI CUTIT, PICTURI TEXTURATE ULEI PE PANZA:
Termen manopera pictura: 40 zile lucratoare, incepand cu data la care este achitata factura proforma.( durata executiei difera in functie de dificultatea tabloului ales de Dvs). Pretul manoperei picturilor de calitate muzeala cu o acuratete de pana la 100% au preturi majorate intre 100% si 300%. din cauza complexitatii si numarului de personaje cat si detalii. Pentru a va comunica procentul de majorare va rugam sa ne contactati prin email.
PRET si MANOPERA PORTRET DUPA FOTOGRAFIE
Termen manopera pictura: 20 zile lucratoare. (Portret 1 Pers) Pretul de manopera pentru fiecare persoana pictata este 900 lei ( 50/50cm - 40/60 cm) + TVA. Atunci cind trimiteti fotografiile pentru portret trebuie doar să vă asigurați că elementele sunt definite in mod clar atunci cind fotografia este mărită ( o mai bună calitate a fotografiei/fotografiilor inseamna un portret mai reusit). Vă rugăm să rețineți: suntem artisti ocupati, cu lucrări de galerie, motiv pentru care manopera portretului poate dura uneori mai mult de 20 zile.
PRETURI SASIURI:
Definitie sasiu: Cadru de lemn pe care se montează /intinde panza pictata, fara de care nu se poate atasa rama decorativa. Dimensiunea: 50/50 cm - 100 Lei. Dimensiunea: 50/60 cm - 110 Lei. Dimensiunea: 50/70 cm - 120 Lei. etc. Asteptam sa ne contactati pentru alte dimensiuni.
PRETURI RAME TABLOURI, PRETURI RAME DECORATIVE:
Dimensiunea: 50/50 cm - 300 Lei. Dimensiunea: 50/60 cm - 350 Lei Dimensiunea 60/70 cm - 400 Lei Dimensiunea: 70/80 cm -450 Lei. Asteptam sa ne contactati pentru alte dimensiuni.
COSTURI LIVRARE PICTURI:
BUCURESTI: Panza pictata , fara rama si fara sasiu ( panzele pictate vor fi livrate in tub de carton): 50 Lei. Tablou inramat sau cu sasiu (va fi livrat in colet ambalat) : 100 Lei. ALTE LOCATILATI INCLUSIV JUDETUL ILFOV: Panza pictata , fara rama si fara sasiu ( panzele pictate vor fi livrate in tub de carton): 150 Lei. Tablou inramat sau cu sasiu ( va fi livrat in colet ambalat) : 200 Lei.
TVA:
19% In cazul in care nu am raspuns tuturor nelamuririlor va rugam sa ne adresati orice intrebare si va vom raspunde neintarziat.
METODE DE PLATA:
Plata prin transfer bancar in urma emiterii unei proforme, iar pictura va intra in atelier pentru manopera imediat ce avem plata confirmata in contul atelierului nostru de pictura.

Contacteaza-ne