Tablou original pictat manual 3D Pictura sculptura si modelaj lut 89x67cm 7100 Lei

COD: P26243

Overview

Tablou original pictat manual 3D Pictura sculptura si modelaj lut 89x67cm 7500 Lei

Pictura veritabila ulei, realizata manual 100%.
Tablou semnat verso, tablou datat verso, vernisat (strat vernis profesional cu efecte anti-UV, anti-crapare cu proprietati de sigilare si fixare, protectie si decorare, rezistent la factori agresivi, mecanici.)
Panza tratata cu grund, (straturi de gesso pe baza de rasina acrilica ce acopera toti porii vizibili pe suprafata picturii.
Tehnica: Pictura texturata ce impresioneaza prin textura cu nervuri impasto proeminente si efecte sculpturale vibrante., efect dinamic in functie de lumina ambientala.
Pictura este placata cu foita aur, datorita careia suprafața picturii reflectă lumina dar o si captaza intr-un mod inconfundabil, creând un efect dinamic si provocand senzatia unui alt tablou de fiecare data cand este privit, in functie de lumina zilei sau expunerii acestuia in lumina artificiala.
Panza pictata este tensionata pe cadru de lemn.
Rama decorativa : DA
Livrare : In toata tara (contra cost).

MENTIUNE
Pentru a ne proteja de comenzile false si abuzive, toate tablourile si componetele cat si tehicile alese, vor fi achitate in avans.

Alte dimensiuni pot fi personalizate pe baza de comanda.
Formular comenzi: pictat.ro/form-comanda/

Preturile si termenele de manopera, sunt calculate in functie de dificultatea lucrarii, numarul de personaje cat si de dimensiunea tabloului.

Cu stima echipa atelier pictori profesioisti: www.pictat.ro
Contact Whatsapp: ⓪⑦⑥①⑨③⓪⓪⓪⓪

* Tablou living, tablou sufragerie, tablou birou, spatii mari, tablou dimensiune mare, tablou decorativ, tablou modern, tablou abstract, tablou contemporan.
Nu suntem cei mai ieftini dar suntem cei mai buni!

Details

  • Property Status:
  • Suport pictura:
    Panza

Google Nearby Places