Tablou tema abstracta, Oameni in multime II, pictura la comanda, pictura abstracta, tablou pictat pe panza, pictura in ulei

COD: P16717

Overview

Tablou tema abstracta, Oameni in multime II, pictura la comanda, pictura abstracta, tablou pictat pe panza, pictura in ulei.

Tablou living sufragerie, tablou birou, tablouri pentru spatii mari ample, tablou hol.

MENTIUNE:
Prturile acestor tablouri contin si manopera pentru foita aur argint sau cupru ( la alegerea clientului).

Preturile nu contin:
pretul sasiului, pretul ramei decorative, pretul de livrare si TVA-ul, tehnici speciale de pictura ( personalizare, aplicare foita de aurpictura cutit etc).

GALERIE TABLOURI PICTATE MANUAL in ULEI PE PANZA!

Pentru oferta de pret corecta si completa, va rugam completati formularul din randul de mai jos si noi vom reveni cu oferta detaliata in cel mai scurt timp!

Form comanda

* Livrare contra cost in toata tara, predare personala in Bucuresti
* Materiale Mix media. Acrilic Pictură ulei.
* Stil: Modern, Abstract, Decorativ.
* Tehnica: tablou cu nervuri impasto
* Culori: pline de straturi, luminoase.
* Tehnica : Pictura ulei pe panza pictat manual 100%.
* 100% – Toate tablourile vor fi pictate cu minutiozitate si cu aceasi grija si tratament in executie ca si tablourile cu valoare istorica recunoscuta.
* 100% – Abordare tehnica fara cusur.
* Termen executie pictura, in functie de dimensiunea aleasa de Dvs.

Puteti calcula pretul orientativ cu ajutorul calculatorului aflat in dreptul descrierii tablourilor din siteul nostru, veti regasii calculatorul de pret care va permite sa calculati preturile de manopera in functie de dimensiunea aleasa.

Felul în care este pictata reproducerea unui original de catre pictorii atelierului nostru, poate sa puna semnul egal între ele.

Va multumim si va asteptam mesajele.
Cu stima echipa atelierului de pictura
www.pictat.ro si www.magazin-tablouri.com

Cuvinte cheie: tablouri pictate pe panza, tablou pictat la comanda, picturi pe panza, tablouri pictate pentru living, magazin tablouri, picturi tablouri pe panza, tablouri pictate manual, tablouri mari la comanda, tablouri la comanda, tablouri pictate in ulei pe panza, atelier pictura, picturi si tablouri de vanzare, tablouri pictate in ulei, tablou abstract.

Tablouri de vanzare, picturi la comanda, tablou pictat manual, tablouri verticale, pictura la comanda, pictura abstracta, tablou pictat pe panza, pictura in ulei, tablouri dimensiuni mari, picturi in ulei, tablou suprarealism, picturi online, tablou pictat la comanda.

tablouri pictate, pictura, tablouri pictate pe panza, tablou pictat, tablouri de pictat, picturi pe panza, magazin tablouri, picturi, tablouri pe panza, tablouri pictate pentru living, tablouri pictate pe panza preturi, tablouri originale, tablouri pictate manual, tablouri pictate manual pret, tablouri mari, tablou pictat pret, atelier pictura.

Tablouri la comanda, tablouri la comanda, tablou pictat manual, tablouri pictate in ulei pe panza, picturi tablouri, tablouri pictate in ulei, tablou pictura, tablouri de vanzare, picturi la comanda, tablou pictat pe panza, tablouri dimensiuni mari.

Picturi in ulei, tablouri verticale tablouri orizontale, tablouri pt sufragerie, picturi online, pictura la comanda, reproduceri tablouri, picturi pe pânză, tablou sufragerie.

Details

  • Property Status:
  • Stil pictura:
    Reproducere
  • Suport pictura:
    Panza

Google Nearby Places