Set 3 tablouri, Tablou abstract, tablouri dimensiuni mari, picturi in ulei si foita de aur 24 K tablou decorativ, tablou modern.

COD: P15296

Overview

Tablou abstract, tablouri dimensiuni mari, picturi in ulei si foita de argint, tablou decorativ, tablou modern.
Tehnica pictura ulei pe panza, tablou pictat manual 100%.
Tablou cu foita de aur. Prturile tablourilor aflate in categoria Promotii, contin si manopera pentru foita aur argint sau cupru (la alegerea clientului).
Dimensiune 30×90 cm x 3 paneluri, tablou set, tablou fara rama decorativa.

Tablouri la Comandă, Reproduceri Tablouri pictate pe panza, tablou pictat la comanda, picturi pe panza.
* Termen de executie manopera pictura in functie de complexitatea lucrarii si numarul de comenzi preluate in luna in curs.(Estimativ: 10-20 zile lucratoare)
* Preturile nu contin: rama decorativa (la cerere), livrare si TVA-ul
* Livrare: contra cost in toata tara.
a) 100 lei Bucuresti, b) 150 Lei Ilfov si restul tarii, c) Predare personala in Bucuresti  Fara costuri, tabloul se ridica fara ambalaj.
* Stil: pictura clasica, pensulatie fina ( la cerere contra cost, pictura texturata in cutit – pret majorat cu 50% fata de pretul afisat sau calculat in functie de dimensiune).
* Culori: pline de straturi, luminoase.
* 100%: Toate tablourile vor fi pictate cu minutiozitate si cu aceasi grija si tratament in executie ca si tablourile cu valoare istorica recunoscuta.
* 100%: Abordare tehnica fara cusur.
* Termen: executie pictura, in functie de dimensiunea aleasa de Dvs.
* Felul în care este pictata reproducerea unui original de catre pictorii atelierului nostru, poate sa puna semnul egal între ele.

PRET PENTRU ALTA DIMENSIUNIE decat cea afisata in aceasta oferta, poate fi calculat orientativ cu ajutorul calculatorului (in functie de dimensiunea aleasa.).
Calcultorul este situat in partea dreapta a acestei descrieri, ->

* MENTIUNE: pentru orice alta dimensiune, pretul calculat nu contine : sasiului, rama decorativa, livrare si cota TVA-ul.

* De asemenea Nu contine pretul de manopera pentru tehnicile speciale de pictura.
* Personalizare : 50% majorare – aceasta majorare se aplica fara de pretul calculat in functie de dimensiunea aleasa.
* Aplicare foita metalizata”aur,argint,cupru” : 50% majorare – aceasta majorare se aplica fara de pretul calculat in functie de dimensiunea aleasa.
* Pictura cutit : 50% majorare – aceasta majorare se aplica fara de pretul calculat in functie de dimensiunea aleasa.

Va multumim si va asteptam mesajele.
Cu stima echipa atelierului de pictura
www.pictat.ro si www.magazin-tablouri.com

Cuvinte cheie: tablouri pictate pe panza, tablou pictat la comanda, picturi pe panza, tablouri pictate pentru living, magazin tablouri, picturi tablouri pe panza, tablouri pictate manual, tablouri mari la comanda, tablouri la comanda, tablouri pictate in ulei pe panza, atelier pictura, picturi si tablouri de vanzare, tablouri pictate in ulei, tablou abstract, tablouri de vanzare, picturi la comanda, tablou pictat manual, tablouri verticale, pictura la comanda, pictura abstracta, tablou pictat pe panza, pictura in ulei, tablouri dimensiuni mari, picturi in ulei, tablou suprarealism, picturi online, tablou pictat la comanda. Tablouri pictate, pictura, tablouri pictate pe panza, tablou pictat, tablouri de pictat, picturi pe panza, magazin tablouri, picturi, tablouri pe panza, tablouri pictate pentru living, tablouri pictate pe panza preturi, tablouri originale, tablouri pictate manual, tablouri pictate manual pret, tablouri mari, tablou pictat pret, atelier pictura, tablouri la comanda, tablouri la comanda, tablou pictat manual, tablouri pictate in ulei pe panza, picturi tablouri, tablouri pictate in ulei, tablou pictura, tablouri de vanzare, picturi la comanda, tablou pictat pe panza, tablouri dimensiuni mari, picturi in ulei, tablouri verticale tablouri orizontale, tablouri pt sufragerie, picturi online, pictura la comanda, reproduceri tablouri, picturi pe pânză, tablou sufragerie.

Details

  • Price:
    2500Lei
  • Property Status:
  • Stil pictura:
    Reproducere
  • Suport pictura:
    Panza