Tablou cu pasarica cu creasta tablou cu pasare tablou cu peisaj abstract tablou cu foita de aur Tablouri pictate cu pasari

COD: P14093

Overview

Tablou cu pasarica cu creasta tablou cu pasare tablou cu peisaj abstract tablou cu foita de aur Tablouri pictate cu pasari.
Pret manopera picturi cu foita de aur.
Termen manopera pictura care contie si placare cu foita d aur/cupru/argint (metalizata), 20/35 zile lucratoare, incepand cu data la care este achitata factura proforma.
Pretul de manopera pentru o pictura cu foita de aur, va fi majorat fata de pretul de calculator cu 50%  fata de pretul de calculator, din cauza costurilor foitei metalizat si a manoperei aplicarii acesteia.
Motivele majorarii pretului fiind pe deplin justificate.
Calculati cu ajutorul calculatorului de preturi din partea dreapta a ecranului dimensiunea pe care o doriti si aplicati majorarea de 50% peste pretul afisat.

Tablou la comanda, dimensiuni in functe de cerintele Dvs.
Reproduceri tablouri, cea mai buna calitate, TABLOURI PICTATE MANUAL in ULEI PE PANZA!
Increderea oferita va fi rasplatita cu reproduceri de inalta calitate, atat tehnic cat si artistic.

Puteti calcula pretul orientativ, alegand dimensiunea dorita cu ajutorul calculatorului aflat in partea dreapta a descrierii acestui tablou.
MENTIUNE
Preturile de calculator nu contin:
pretul sasiului, pretul ramei decorative, pretul de livrare si TVA-ul, tehnici speciale de pictura ( personalizare, aplicare foita de aurpictura cutit etc).

Pentru oferta de pret corecta si completa, va rugam completati formularul din randul de mai jos si noi vom reveni cu oferta detaliata in cel mai scurt timp!

Form comanda

Felul în care este pictata reproducerea unui original poate sa puna semnul egal între ele.
100% – Toate tablourile vor fi pictate manual in ulei pe panza.
100% – Toate tablourile vor fi pictate cu minutiozitate si cu aceasi grija si tratament in executie ca si tablourile cu valoare istorica recunoscuta.
100% – Tehnica: ulei pe panza pictata manual.
100% – Culori: pline de straturi, luminoase.
100% – Abordare tehnica fara cusur.

Va multumim si va asteptam mesajele.
Cu stima echipa atelierului de pictura www.pictat.ro

Details

  • Property Status:
  • Stil pictura:
    Reproducere
  • Suport pictura:
    Panza