Tablou cu flori Nicolae Tonitza, Vas cu petunii, Pictura cu flori de primavara

550 lei

834 persoane au vizualizat acest produs.

Categorii: , Etichetă: Product ID: 6379

Descriere

Tablou cu flori Nicolae Tonitza, Vas cu petunii, Pictura cu flori de primavara, Tabloul pictat in ulei pe suport de mucava “Zorele” dimensiunea 40x50cm.
Pictura este inspirat de lucrarea cu acelasi titlui a pictorului Nicolae Tonitza, este o opera de arta ce respira frumusetea si caldura dimineții de primavara.
Petuniile pictate in culori calde si fragede, transmite o atmosfera senina ca o aparitie discreta, este un exemplu de abordare a naturii și a florilor prin intermediul culorii, folosind tuse în planuri largi și evitând anatomia perfectă a florilor.
Lucrarea reflectă entuziasmul pentru natură și se distinge prin calitatea sa picturală, tonalitati cu accente calde și fragede, accente în culori maron, roșu sau violet, pozitionand culoarea pe scara valorilor picturale ca un element cheie al acestei lucrări.
Stilul impresionist al picturii evidențiaza studiul florilor cu entuziasm și predilecția pentru culoare, evitând anatomia perfecta a florilor.
Aceasta lucrare este remarcabila prin calitatea sa picturala si poate fi privita ca o expresie a valorilor spirituale permanente si a cultului frumosului, un ideal estetic clasic, despre cultul frumosului și despre arta ca expresie a valorilor spirituale permanente.

Website tablouri abstracte si portrete : https://www.pictat.ro
Website tablouri clasice si reproduceri celebre : https://magazin-tablouri.com/

Cu stima, echipa atelier pictori profesionisti!

#TablouPictatManual, #TablouZorele, #PicturiNicolaeTonitza, #PicturaUleiVasCuPetunii, #PicturaCuFloridePrimavara, #PicturaZorele, #PicturaFlorileGloriaDimineții, #PictorNicolaeTonitza, #TablouExpresionism, #TablouPostimpresionism, #TablouTonalitãtiCalde, #TablouCuNuantateBrun, #TablouRosu, #TablouViolet, #TablouEsteticClasic, #Arte, #TablouPictatUleiPanza, #PicturaUlei, #TablouriClasice, #TablouReproducereCelebre, #AtelierPictoriProfesionisti, #PictoriExpresionisti, #PictoriRomâni, #PictoriPostimpresionisti

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tablou cu flori Nicolae Tonitza, Vas cu petunii, Pictura cu flori de primavara”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate.

SC Mainframe SRL
Cod Unic de Inregistrare: RO 17344955
Registrul Comertului: J40/4710/2005
Adresa sediu: Str Corbeni, nr. 20, S2,
Bucuresti
Romania
www.pictat.ro
contact@pictat.ro

Chat
Bine ați venit.
www.pictat.ro
Bine ați venit. Daca aveți întrebări sau doriți informații suplimentare, vă stăm la dispoziție. Mesaj whatsapp direct la atelierul de pictura: 0761930000