Tablou pictat in ulei, Jucătorii de șah, pictura cu batrani intr-un decor Victorian

3,026 lei

0 persoane au cumparat acest tablou

511 persoane au vizualizat acest produs.

Descriere

Jucătorii de șah, pictură ulei, realistă, descrie o scena cu un grup de jucători de șah într-un salon victorian elegant.
Pictura ulei pe panza, vernisat, intins pe sasiu si innobilat cu rama decorativa, intitulata Jucătorii de șah, dimensiunea 56x45cm, este un exemplu complex al abilităților compozitionale, atent gândită, este construită în jurul unui grup de oameni jucând șah într-un spațiu cu mobilier din lemn specific acelor vremuri.
Personajele sunt dispuse într-un mod ordonat, fiecare având un rol clar în tablou.
Jucătorii de șah sunt plasați în prim plan, fiind foarte detaliați și bine definiți, iar culorile utilizate, precum negru, siena și maro, pentru a crea un mediu intens, care contrastează cu luminile puternice din camera care este de o eleganta specifica secolului in care se petrece scena pictata.
Acest mediu intens este îmbunătățit de folosirea luminii și a umbrelor, care creează profunzime și dramatism în compoziție.
Jucătorii sunt iluștrați prin intermediul luminii puternice care vine de la ferestre, ceea ce creează o tensiune și o atmosferă misterioasă.
Cele doua personaje aflate in prin plan, unul mai în vârstă și celălalt mai tânăr, aflate in salonul victorian sunt puternic luminate, sugerand că este după-amiaza târziu.
Un al treilea personaj priveste partida cu interes.
Jocul de șah a început de ceva timp, deoarece multe piese au fost deja eliminate de pe tablă.
Jucătorul mai tânăr pare să câștige, având o regină poziționată puternic în centrul tablei, în timp ce adversarul său a pierdut regina.
Umbrele adânci și linii fine din compoziție accentuează acest efect și îmbogățesc textura și profunzimea picturii.
Pictura descrie un stil realist, în care fiecare detaliu este precis definit, oferind o imagine clară a scenei. Jucătorii sunt înfățișați în mod credibil, cu fețe individualizate și fizionomii distincte, care oferă un sentiment de autenticitate și umanitate acestei scene.
De asemenea, elementele din jurul jucătorilor, precum ferestrele și obiectele din spațiu, sunt realiste și bine definite, ceea ce creează o scenă eleganta si coerentă.

Website tablouri abstracte si portrete : https://www.pictat.ro
Website tablouri clasice si reproduceri celebre : https://magazin-tablouri.com/
Cu stima, echipa atelier pictori profesionisti!

#PicturaUlei, #ArtaRealista, #TablouJucatoriDeSah, #SalonVictorian, #LuminaSiUmbre, #TablouJocDeSahclebru, #tablouStilRealist, , #AtelierPictoriProfesionisti,  #TablouPictat #Magazinablouri, #TablouJucătoriiDeȘah,  #TablouThomasEtkins,  #TablouPicturaRealistă,  #TabloucuSalonVictorian, #TabloucuMobilierLemn, #LuminăSiUmbre

Total Views: 12 ,

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tablou pictat in ulei, Jucătorii de șah, pictura cu batrani intr-un decor Victorian”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate.

SC Mainframe SRL
Cod Unic de Inregistrare: RO 17344955
Registrul Comertului: J40/4710/2005
Adresa sediu: Str Corbeni, nr. 20, S2,
Bucuresti
Romania
www.pictat.ro
contact@pictat.ro

Chat
Bine ați venit.
www.pictat.ro
Bine ați venit. Daca aveți întrebări sau doriți informații suplimentare, vă stăm la dispoziție. Mesaj whatsapp direct la atelierul de pictura: 0761930000