Imagini Portfolio

Descriere

Tablouri cu portrete la comanda, tablou cu portret la comanda

Aveti intrebari cu referire la portretele pictate in atelierul nostru de pictura?!

Cand parcurgeti o galerie de arta si intrebati proprietarul galeriei cat costa o pictura, nu aveti nicio obligatie sa o achizitionati, nu?
Avem in vedere acest lucru, astfel incat atunci cand solicitati o oferta, nu aveti obligatia de a cumpara.
Va oferii detaliile si pretul nostru pentru o pictura in ulei, pictat manual, tinand cont de specificatiile cerute.
Inainte de a putea picta un tablou pentru dvs, va trebui sa stim exact ce doriti sa pictam (cu cat mai detaliata cerinta Dvs cu atat mai detaliat va fi raspunsul).

Ce anume trebuie sa stim de la bun inceput pentru a va face o cotatie de pret completa?

1) Ce imagine doriti sa folosim pentru a va picta portretul.
2) Dimensiunea tabloului.
3) Daca doriti ca panza sa fie intinsa pe sasiu lemn, ( extra costuri).
4) Daca doriti ca tabloul sa fie inramat sau nu. (puteti alege modelul ramei decorative din galeria noastra de rame deorative), ( extra costuri).
5) Datele de contact (nume /prenume/numar de telefon/email)
6) Orasul in care va fi livrata pictura.

Cum comandati un portret? Ce fel de poze trebuie sa trimiteti?

Calitatea picturii depinde foarte mult de claritatea pozei pe care o trimite-ti spre pictare. In primul rand asigurati-va ca poza este foarte clara (are un focus bun).
De asemenea verificati sa nu existe umbre masive (sau parti foarte intunecate) pe fata personajului pe care il doriti pictat (de exemplu nu acceptam poze facute in noapte sau spatii foarte intunecate).
Peronajul (subiectul din poza), nu trebuie sa fie la o foarte mare distanta pentru ca noi sa nu putem surprinde expresia fetei.
Ideale sunt pozele de gen portret unde personajele sunt surprinse de la piept in sus dar acceptam si poze in care personajele sunt surprinse in picioare.

Se pastreaza si fundalul din spatele portretului?

La momentul lansarii unei comenzi ferme, veti fi contactat/contactata de catre unul din pictorii atelierului, care va va adresa un set de intrebari cu rolul de a lamurii ce anume doriti sa apara in fundalul portretului dar si pentru a va sfatui impreuna cu acesta in privinta tuturor detaliilor legate de portret pentru a determina compozitia perfecta pentru portretul dvs, asa ca, toate portretele vor fi complet personalizabile.

Puteti opta pentru un fond abstract care sa scoata personajul in evidenta, fie va fi incadrat intr-un peisaj la alegerea Dvs (aceasta optiune costa suplimentar) si se va stabili la momentul in care veti fi contactat.
Exista o varietate de finisaje si stiluri disponibile pentru a se potrivi gusturilor si preferintelor Dvs.

Ce puteti adauga portretului pentru a-l face cat mai original si mai interesant?

Se poate opta pentru: modificarea fundalului (incadrarea intr-un peisaj la alegere), schimbarea tinutei, modificarea expresiei faciale, modificarea postrurii corpului, adaugarea unor obiecte dragi dvs (eventual anumite obiete tonute in mana sau incadrate in compozitie).

Pot vedea cum a iesit pictura inainte de a primi portretul?

Desigur, veti primi actualizari (poze cu detaliu si in ansamblu) pe parcursul realizarii acestuia. Portretul nu va pleca din atelier catre adresa Dvs fara sa stiti exact ce vei primi, asadar portreul va trebui sa primeasca aprobarea dumneavoastra pentru a initia livrare la adresa de domiciuliul Dvs.
In cazul in care exista obiectii, se vor face modificari pana ce veti fi multumit/multumita de portret.

Tablourile vin semnate si datate?

Lucrarile noastre pot avea semnatura artistului in mod discret, intr-un colt al tabloului si spatele acestuia doar daca se cere explicit acest lucru.

Care este pretul unui portret la comanda pentru o perosana?

1) Portretele bust + fundal abstract: Detalii: (dimensiunea la alegerea clientului minim 40×60 cm – maxim 60×90 cm). Pret manopera: pictura ulei pe panza 900 lei, o persoana pictata! Mentiune*: (fiecare personaj pictat in plus dubleaza pretul de manopera).

 • Sau:
  2) Portretele bust + fundal cu peisaj: Detalii: (dimensiunea la alegerea clientului minim 40×60 cm – maxim 60×90 cm). Pret manopera: pictura ulei pe panza 1800 lei, o persoana pictata! Mentiune*:(fiecare personaj pictat in plus dubleaza pretul de manopera).3) Portret in picioare (corp intreg) + fundal abstract: Detalii: (dimensiunea la alegerea clientului minim 90×110 cm – maxim 110x 140 cm). Pret manopera: pictura ulei pe panza 1800 lei, o persoana pictata! Mentiune*:(fiecare personaj pictat in plus dubleaza pretul de manopera).4) Portret in picioare (corp intreg) + fundal cu peisaj: Detalii: (dimensiunea la alegerea clientului minim 90×110 cm – maxim 110x 140 cm). Pret manopera: pictura ulei pe panza 3600 lei, o persoana pictata! Mentiune*:(fiecare personaj pictat in plus dubleaza pretul de manopera).

Care este timpul de manopera pentru portretele la comanda?

Acesta poate varia intre 10 zile lucratoare pentru un portret cu fundal abstract, pentru o persoana si 40 zile lucratoare daca compozitia este mai complicata si cu mai lute perosnaje.

Care este politica de retur?

Poze cu portretul, vor fi trimise catre client inaintea expedierii, iar daca exista obiectii si mentiuni, pictorii nostrii vor tine cont de ele si vor lucra la tablou pana veti fi pe deplin multumiti de rezultat.
Portretele personalizate nu sunt acoperite de aceasta garantie si nu pot fi returnate pentru o rambursare, deoarece va fi imposibil sa le vindem unui alt client.
Va rugam sa retineti ca, garantia de returnare a banilor nu este valabila in cazul portretelor, insa este valabila pentru orice reproducere la comanda.

In care caz se poate returna o reproducere celebra?

Returnarea tabloului pictat dupa o reproducere celebre se poate face in termen de 14 zile lucratoare de la data primirii tabloului, fara nici o intrebare suplimentara.
Daca doriti sa returnati tabloul pentru full refund, trebuie sa primiti tablou si sa-l returnati in persoana pe cheltuiala dvs, (nu se accepta expedieri cu nici un curier)!

Primesc banii inapoi si pe rama comandata in cazul in care returnez tabloul?

Nu! Rama comandata nu este acoperita de aceasta garantie si nu poate fi returnata, deoarece va fi imposibil sa o vindem unui alt client.
Ramele sunt foarte scumpe si, prin urmare, achizitia unuei rame este finala.
Ramele tablourilor nu sunt acoperite de garantia noastra de returnare a banilor.
Puteti aduce tabloul inapoi pentru o rambursare, dar nu si rama, deoarece costul de expediere la adresa clientului cat si ambalarea acestora presupune costuri ridicate cat si un risc ridicat de deteriorare pe parcursul livrarii si manevrarii acesteia.

Cum se achita pretul de manopera?

Picturile realizate in atelierul nostru se achita prin transfer bancar in contul atelierului nostru de pictura

Cum se livreaza pictura?

Transportul se realizeaza cu firme de transport specializate sau, prin curier personal.

Despre atelierul nostru de pictura:

Avem experienta inca din anul 2005 www.pictat.ro este format doar din pictori profesionisti cu pregatire de specialitate, cu specializari in scoli de arte si cu lucrari apreciate la nivel international, si, cel mai important este ca avem experienta foarte vasta in reproducerea picturilor si suntem solicitati de catre cei mai pretentiosi si rafinati colectionari din lume.
Lucram spre satisfactia clientilor la nivel international de peste 15 ani si avem un portofoliu variat cu peste 20.000 de tablouri pictate in ulei pe panza.
Va invitam sa vizitati site-ul oficial al atelierului nostru de pictura cu portofoliu nostru.

Cursuri pictura!

Pentru cei care vor sa isi imbunatateasca tehnica sau doresc doar initiere in pictura, pot participa la cursurile noastre pentru a afla tainele picturii.
Costul cursurilor si detaliile, vor fi puse la dispozitia Dvs daca ne contactati prin email (”subiectul mesajului ”Curs Pictura”).
Aici veti putea descoperi lumea culorilor si diverse tehnici de pictura.
Cursurile sunt interactive si centrate pe fiecare cursant in parte si vor fi gazduite de cel putin 3 pictori ai echipei atelierului nostru.

Tabere de pictura!

Tinem cont de nivelul de experienta si cunostinte ale participantilor, astfel exista editii pentru incepatori( initiere), editii pentru avansati.
Costul taberelor de pictura si detaliile, vor fi puse la dispozitia Dvs daca ne contactati prin email (”subiectul mesajului ”Tabara Pictura”).
Taberele vor fi gazduite de cel putin 3 pictori ai echipei atelierului nostru.
(Zona Marginimea Sibiului, camere cu bai separate, conditii excelente).

Cine sunt clientii nostri?

“Clientii nostrii sunt cei ce îti dau seama ca familia este cea mai mare comoara a lor, dar si cat de repede trece timpul, motiv pentru care doresc sa opreasca timpul si sa transmita familiei ca sunt speciali si profund iubiti.
Tineri sau batrani, nu conteaza, dar ceea ce conteaza cu adevarat este ca sunt profund iubiti si ca fac parte dintr-o poveste transpusa intr-un portret de familie ce va fi mostenirea ta de familie.
Un portret într-o camera este un omagiu pentru familie, un portret aduce sens într-un spatiu, transformand un simplu perete într-o poveste despre oamenii care traiesc acolo, împrumutand profunzime emotionala pentru camin.
Portretele, dincolo de a fi opere de arta decorative, devin în cele din urma o mostenire vizuala transmisa urmatoarelor generatii, legand elegant trecutul de prezent, ilustrand unde a fost o familie si definind cine sunt.
Portretul face un spatiu mai frumos si, de asemenea, cu totul unic pentru acea familie.

 

Tablouri cu portrete la comanda, tablou cu portret la comanda

 • Dificultate tablou:    Calitate muzeala
 • Pret:   900
 • Profesionist sau amator ?:   Pictor Profesionist
 • Descriere scurta:   Portrete cadou. Portrete la comanda. Portrete personalizate.
 • Locatie:   București
 • Materiale Culori:   Pictura in Culori Ulei
 • Tehnica folosita:   Pensulatie
 • Culori:   Multicolor
 • An creatie pictura:   2020
 • Latime (cm):   40
 • Inaltime (cm):   60
 • Suport pictura:   Panza canvas bumbac
 • Tip pictura:   Original, Reproducere, și Interpretare
 • Rama:   Fara rama
 • Disponibilitate:   La comanda
 • Semnatura:   Fara semnatura
 • Nume artist:   Atelier Pictura Portrete www.pictat.ro
 • Adresa Email:   contact@pictat.ro