Tablou abstract dimensiune mare, Hedonista, pictura in cutit

5,910 lei

Comanda Tablou

0 persoane au cumparat acest tablou

568 persoane au vizualizat acest produs.

Descriere

Tablou abstract original pictat manual, Hedonista, tablou nud femeie cu parul de aur, pictura in cutit, foita de aur, modelaj lut 140x100cm.
Tabloul „Hedonista” este una dintre lucrarile remarcabile ale artei abstracte moderne. Acest tablou capteaza atentia prin formele si culorile sale vibrante, care transmit o energie pozitiva si plina de viata.
Femeia nud din centrul tabloului, cu parul ei de aur, reprezinta simbolul hedonismului – acea dorinta de a trai viata la maximum si de a-ti bucura de placerea si luxul vietii. Corpul ei este pictat cu linii curbe si forme organice, care creeaza un efect de miscare si fluiditate. Culorile sunt intense si variate, oferind o atmosfera calda si invitanta.
Pictura in cutit a fost folosita cu maiestrie pentru a crea profunzime si textura in tablou. Efectele de lumina si umbra sunt sugestive, sugerand un cadru mai amplu, care depaseste limitele cadrului tabloului.
In ansamblu, „Hedonista” este un tablou care transmite emotii si sentimente prin intermediul formelor si culorilor sale abstracte. Este o lucrare care poate fi apreciata atat pentru valoarea sa artistica, cat si pentru mesajul sau profund si universal despre placerea si bucuria vietii.
In cazul in care nu am raspuns tuturor intrebarilor va rugam sa ne adresati orice intrebare!
Vom raspunde neintarziat!
Asteptam mesajele Dvs pe WhatsApp Non-Stop la numarul de telefon al atelierului: 0761930000.

Website tablouri abstracte si portrete : https://www.pictat.ro
Website tablouri clasice si reproduceri celebre : https://magazin-tablouri.com/
Cu stima, echipa atelier pictori profesionisti!

#Hedonista, #TablouAbstract, #FemeieNud, #ParAur, #PicturaCutit, #EnergiePozitiva, #FormeCuloriVibrante, #SimbolHedonism, #CorpPictat, #LiniiCurbe, #FormeOrganice, #CuloareIntensa, #AtmosferaCalda, #PicturaCuMaiestrie, #ProfunzimeTextura, #EfecteLuminaUmbra, #TransmiteEmotii, #ValoareArtistica, #MesajProfund, #PlacereBucurieViata.

Total Views: 61 ,

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tablou abstract dimensiune mare, Hedonista, pictura in cutit”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate.

SC Mainframe SRL
Cod Unic de Inregistrare: RO 17344955
Registrul Comertului: J40/4710/2005
Adresa sediu: Str Corbeni, nr. 20, S2,
Bucuresti
Romania
www.pictat.ro
contact@pictat.ro

Chat
Bine ați venit.
www.pictat.ro
Bine ați venit. Daca aveți întrebări sau doriți informații suplimentare, vă stăm la dispoziție. Mesaj whatsapp direct la atelierul de pictura: 0761930000