Tablou pictat peisaj marin nud femeie Portret nud cu harpa

5,030 lei

848 persoane au vizualizat acest produs.

Descriere

Tablou pictat peisaj marin, nud femeie, Portret femeie nud cu harpa 76×63cm.
Aceasta pictura este inspirata din Odiseea lui Homer narand impactul pe care il are o femeie ispititoare.
Povestea este transpusa in acest peisaj marin, ce descrie o peșteră cu o tanara dezgolita.
Peisajul are un conținut narativ, descriptiv, simbolic si spiritual.
Povestea acesti picturi aduce in prim plan o nimfa (sirena), ce ademeneste marinarii, facandu-i sa se apropie de pestera si aducandu-le moartea pentru a le pastra comoarile.
Tablou este pictat in ulei panza si scoate in prim plan o femei nud, cu un trup armonios.
Ideea acestei picturi a plecat de la fascinatia imaginilor colective ale oamenilor si a adus la lumina aceasta lucrare de arta in care artistul reinterpreteaza lumea subacvatica si mitologie privind acest personaj marin.
Personajul este de o frumoasete seducatoare fara a parea catusi de putin periculoasa, asa cum sunt descrise in mitologia greaca aceste sirene.
Insa rezultatul este unul voit!
Acesta ascunzand viclenia acesteia in spatele frumusetii insa este sugerata in aceast tablou prin intermediul simbolurilor, culorilor si compozitiei, ce include elemente precum epava unui vapor si scoica hiperdimensionata reprezentand harpa la care canta aceasta pentru a ademenii marinarii.
De asemenea personajul include detalii precum zambet fals si o privire furicioasa, blanda dar si satisfactia ce se poate citi foarte usor pe chipul acesteia, ce sugereza o natura manipulativa.
Culorile intunecate si misterioase de asemenea fac contrast cu frumusetea si innocenta, compozitia fiind una dinamica si provocatoare.
In cazul in care nu am raspuns tuturor intrebarilor va rugam sa ne adresati orice intrebare!
Vom raspunde neintarziat!

Asteptam mesajele Dvs pe WhatsApp Non-Stop la numarul de telefon al atelierului: 0761930000.

Website tablouri abstracte si portrete : https://www.pictat.ro
Website tablouri clasice si reproduceri celebre : https://magazin-tablouri.com/

Cu stima, echipa atelier pictori profesionisti!

#TablouriMituriGrecești, #Tablouri, #PicturiMaritime, #TablouNud, #TablouriFurtuna, #PicturaMitologică, #RamaTablou, #TheCaveOfTheStormNymphs, #EdwardPoynter, #MitologiaGreacă, #TablouSirena, #TablouriClasice, #ReproducereCelebrea, #AtelierPictoriProfesionist, #TablouriOdiseeaLuiHomer, #TablouPeisajMarin, #TablouPeșteră, #TanaraDezgolita, #TablouNarativ, #TablouDescriptiv, #TablouSimbolic, #TablouSpiritual, #TablouNimfa, #AdemenireMarinari, #Moarte, #Comori, #TablouFemeieNud, #TrupArmonios, #TablouriUleiPePanza, #PicturaSirenei, #ArtaMitologica, #MituriGrecesti, #FrumuseteSeductiva, #ViclenieAscunsa, #Simboluri, #Culori, #CompozitieDinamica, #PersonajMarin, #NaturaManipulativa, #ContrastFrumuseteInocentă, #TablouriLumeSubacvatica, #ReinterpreteazăLumea, #TablouVapor, #Cufar, #TablouZâmbetFals, #PrivireFurioasa, #TablouCuloriIntunecate, #TablouMisterios, #AtelierPictoriProfesionisti, #tablounudfemeie, #tabloucuharpa

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tablou pictat peisaj marin nud femeie Portret nud cu harpa”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate.

SC Mainframe SRL
Cod Unic de Inregistrare: RO 17344955
Registrul Comertului: J40/4710/2005
Adresa sediu: Str Corbeni, nr. 20, S2,
Bucuresti
Romania
www.pictat.ro
contact@pictat.ro

Chat
Bine ați venit.
www.pictat.ro
Bine ați venit. Daca aveți întrebări sau doriți informații suplimentare, vă stăm la dispoziție. Mesaj whatsapp direct la atelierul de pictura: 0761930000