Tablou pictat in ulei, inramat, Samson si Delilah, pictor Peter Paul Rubens

6,210 lei

0 persoane au cumparat acest tablou

523 persoane au vizualizat acest produs.

Descriere

Tablou pictat ulei panza Pictura celebra baroc flamand, reproducere pictor Peter Paul Rubens.
Tablou clasic Alegorie Povestea lui Samson si Delilah .
Dimensiune 81×77cm.
„Scena din tabloul lui Rubens, intitulat „Samson si Delilah”, prezinta un moment tensionat si plin de emotie. Personajele sunt plasate intr-un spatiu incust, cu elemente decorative luxuriante care subliniaza dramaticitatea momentului.
Samson, un personaj puternic si impunator, se afla in centrul atentiei, cu trupul sau masiv acoperit de muschi si brate puternice. Delilah, personajul feminin, sta aplecata spre el, cu o expresie intensa si concentrata. Mainile ei sunt plasate strategic, creeand o tensiune in scenei.
Luminile si umbrele sunt folosite abil pentru a crea un efect dramatic si a sublinia muschii si formele personajelor. Culorile sunt intense si vii, contrastand puternic una cu cealalta si creand o atmosfera incendiara.
Scena prezentata in acest tablou sugereaza un moment de tensiune si conflict, cu personaje care se confrunta si interactioneaza intr-un mod dramatic. Este o operă de arta impresionanta, care capteaza atentia privitorului prin tehnicile de pictura si compozitie sofisticate.”

In cazul in care nu am raspuns tuturor intrebarilor va rugam sa ne adresati orice intrebare!
Vom raspunde neintarziat!
Asteptam mesajele Dvs pe WhatsApp Non-Stop la numarul de telefon al atelierului: 0761930000.

Website tablouri abstracte si portrete : https://www.pictat.ro
Website tablouri clasice si reproduceri celebre : https://magazin-tablouri.com/
Cu stima, echipa atelier pictori profesionisti!

#TablouPictatUleiPePanza, #PicturaCelebra, #TablouBaroc, #TablouFlamand, #TablouReproducere, #TablouPictorPeterPaulRubens, #TablouReproducereRubens, #TablouClasic, #TablouAlegorie, #TablouPovesteaLuiSamsonSiDelilah, #TablouBaroc, #TablouFlamand, #TablouEbraic, #TablouDragoste, #TablouVechiulTestament, #TablouFemeie,  #TablouViclenieFeminină, #TablouSânDeFemeieDezgolit, #TablouPictatUlei, #PicturaCelebra, #TablouBaroc, #TablouFlamand, #TablouReproducere, #TablouClasic, #ElementeDecorativeLuxuriante, #LuminileSiUmbrele, #TablouCuloriIntense

Total Views: 21 ,

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tablou pictat in ulei, inramat, Samson si Delilah, pictor Peter Paul Rubens”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate.

SC Mainframe SRL
Cod Unic de Inregistrare: RO 17344955
Registrul Comertului: J40/4710/2005
Adresa sediu: Str Corbeni, nr. 20, S2,
Bucuresti
Romania
www.pictat.ro
contact@pictat.ro

Chat
Bine ați venit.
www.pictat.ro
Bine ați venit. Daca aveți întrebări sau doriți informații suplimentare, vă stăm la dispoziție. Mesaj whatsapp direct la atelierul de pictura: 0761930000