Exodul, tablou pictat in ulei, peisaj cu evrei in desert 58x100cm

2,900 lei

796 persoane au vizualizat acest produs.

Descriere

Exodul, tablou pictat ulei manual inramat, cu peisaj din desert si piramide, Dimensiune58x100cm
Tabloul “Exodul” este o pictura celebra semnata si inramata, pictata manual in ulei pe panza. Acest tablou reprezinta povestea evreilor care parasesc Egiptul in căutarea unei vieti mai bune. Peisajul desertic si piramidele completeaza imaginea evreilor care pornesc in pelerinaj, purtand speranta si credinta.
Cu o dimensiune de 58x100cm, acest tablou transmite un mesaj puternic si emotionant, redand cu fidelitate atmosfera epocii in care a avut loc acest eveniment istoric. Tehnicile de pictura sunt impresionante, cu nuante vibrante si detalii fine care aduc tabloul la viata.
In concluzie, “Exodul” este un tablou pictat manual in ulei pe panza, care ofera o privire unica asupra acestei povesti captivante si care isi merita locul intr-o colectie de arta sau intr-un spatiu de locuit, aducand un plus de farmec si eleganta.

In cazul in care nu am raspuns tuturor intrebarilor va rugam sa ne adresati orice intrebare!
Vom raspunde neintarziat!
Asteptam mesajele Dvs pe WhatsApp Non-Stop la numarul de telefon al atelierului: 0761930000.

Website tablouri abstracte si portrete : https://www.pictat.ro
Website tablouri clasice si reproduceri celebre : https://magazin-tablouri.com/
Cu stima, echipa atelier pictori profesionisti!

#TablouArta, #PicturaCuEvrei, #TablouClasic, #TablouEverei, #TablouCamile, #Exodul, #TablouCelebru, #TablouSemnat, #TablouInramat, #TablouPictatManual, #TablouUleiPePanza, #TablouPovesteaEvreilor, #TablouEgipt, #TablouPeisajDesertic, #TablouPiramide, #TablouPelerinaj, #TablouDimensiune58x100cm, #TablouMesajPuternic, #TablouEmotionant,  #ColectieArta, #SpatiuLocuit, #TablouPeisajclasi, #TablouPeisajcelebru

Total Views: 100 ,

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Exodul, tablou pictat in ulei, peisaj cu evrei in desert 58x100cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate.

SC Mainframe SRL
Registrul Comertului: J32/328/2024
CUI: RO17344955
Sibiu
Romania
www.pictat.ro
contact@pictat.ro

Chat
Bine ați venit.
www.pictat.ro
Bine ați venit. Daca aveți întrebări sau doriți informații suplimentare, vă stăm la dispoziție. Mesaj whatsapp direct la atelierul de pictura: 0761930000