Tablou pictat manual in ulei, Vanzatorul de masti venetiene, peisaj vara 128x89cm Fara Rama

4,500 lei

1111 persoane au vizualizat acest produs.

Descriere

Tablou pictat manual ulei pe panza, Vanzatorul de masti venetiene, peisaj vara.

Vanzatorul de Masti, tablou pictat ulei pe panza, o adevarata bijuterie a artei neo-pompeiene. tabloul are dimensiunea de 128x89cm.
Tabloul descrie o zi de vara din Imperiul Roman, secolul III î.Hr, a unui vanzator ambulant, ce reda fidel fiecare detaliu, de la mastile venetiene pana la atmosfera animata a strazii.
Pictura pozitionata ca timp in Imperiului Roman, prezintă o scenă de la un târg italian în care un vanzator ambulant, personajul principal, stă într-o poziție veselă, fluturând o mână în semn de invitație, în timp ce cu cealalta ține un măști amuzant.
În jurul său se află măști de diferite forme și culori, care atrag atenția privitorilor.
Compoziția este bine gândită, cu personajul principal plasat în centrul tabloului, culorile utilizate sunt vii și puternice, acestea creând o atmosferă animată și pozitiva.
Utilizarea luminii și a umbrelor îmbunătățește profunzimea tabloului, conferind un efect tridimensional și dramatism.
Stilul picturii are un accent puternic de realism, cu elemente amuzante dar și dramatice.
Fiecare detaliu din compoziție este precis definit, oferind o imagine clară a scenei și personajelor.
Pictura reușește să transmită atât un sentiment de veselie si oferă o privire asupra vieții și tradițiilor italiene.
Vanzatorii de masti au fost o parte importanta a societatii italiene, vanzand măști și costume extravagante.
Acestia erau adesea angajați pentru evenimente precum petreceri private, nunti și alte festivități.
Vanzatorii de masti erau cunoscuti pentru modul lor unic de a se comporta pentru a reusi sa vanda măștile amuzante sau înfricoșătoare, dar și costume decorative.
Acestia erau considerati performeri talentați, capabili sa creeze o atmosfera de divertisment și entuziasm prin intermediul muzicii, dansului și pantomimei.
In aceasta pictura este capturata frumusetea și unicitatea acestui vanzator ambulant, pe fondul unui peisaj animat.
Vanzatorul este prezentat intr-o pozitie ce sugereaza prin gesturi și mimica talentul sau in a captiva publicul.
Aceasta pictura poate fi interpretata ca o reflectie a societatii italiene, sugerand ca societatea era plina de bucurie si energie pozitiva.
In concluzie, pictura “Vanzatorul de masti – Il venditore d’antichità” este vibranta și plina de viață, care combină abilitățile compozitionale ce reflectă comerțul cu artă și numismatică din acea perioadă în Imperiul Roman.
Pretul afișat pentru acest tablou ține cont de dimensiune, dificultatea realizării, numărul de personaje și tehnica utilizată pentru a-l picta.
În concluzie, tabloul “Vanzatorul de masti” este un tablou care descrie peisajul de vara și comerțul cu antichități în Imperiul Roman.

Website tablouri abstracte si portrete : https://www.pictat.ro
Website tablouri clasice si reproduceri celebre : https://magazin-tablouri.com/

Cu stima, echipa atelier pictori profesionisti!

#VanzatorulDeMasti, #PicturaUleiPePanza, #PeisajVara, #ImperiulRoman, #VanzatorAmbulant, #MastiVenetiene, #TargItalian, #SocietateItaliana, #EvenimentePrivate, #TablouPetreceri, #TablouNunti, #TablouMuzica, #TablouDans, #TablouPantomima, #TablouCulori, #TablouRealism, #TablouEnergiePozitiva, #AbilitatiCompozitionale, #TablouComertCuArta, #TablouNumismatica, #TablouPersonaje, #ComertCuAntichitati

Total Views: 228 ,

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tablou pictat manual in ulei, Vanzatorul de masti venetiene, peisaj vara 128x89cm Fara Rama”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate.

SC Mainframe SRL
SC MAINFRAME S.R.L.
Registrul Comertului:J32/328/2024
Localitatea Fantanele, Nr 191
Sibiu
Romania
www.pictat.ro
contact@pictat.ro

Chat
Bine ați venit.
www.pictat.ro
Bine ați venit. Daca aveți întrebări sau doriți informații suplimentare, vă stăm la dispoziție. Mesaj whatsapp direct la atelierul de pictura: 0761930000