Tablou pictat manual Pictura peisaj vara, Peisaj rural, La cules de grau

3,410 lei

0 persoane au cumparat acest tablou

809 persoane au vizualizat acest produs.

Descriere

Viata la tara, Peisaj de vara, tabloul pictat manual in ulei, Dimensiune: 75x55cm.
Coltul de rai surprins in aceasta pictura este conturat cu fiecare culoare atent aplicata de catre artist, se creeaza un peisaj rural, un peisaj de vara, la cules de grau, care te transporta in lumea idilica a campului.
Imbratisat de lumina calda si subtila care se revarsa din soare, acest peisaj pare sa respire liniste si pace.
Utilizarea culorilor stralucitoare si a pensulatiei fine, capteaza detalii fine ale acestui peisaj si il face sa prinda viata.
Glazurile folosite pentru a crea adancime si reflexii, ii ofera un aspect atemporal, ca si cum timpul s-ar fi oprit in acest colt de lume.
Aceasta pictura poate fi considerata o reflectare a vietii culturale din era atemporala, prin care se poate vedea frumusetea si simplitatea vietii la tara.
Este un sanctuar de liniste si pace pentru sufletele noastre agitate, o oaza de frumusete care ne poate purta departe, prin ganduri, in lumea aceasta minunata a peisajului rural.

Website tablouri abstracte si portrete : https://www.pictat.ro
Website tablouri clasice si reproduceri celebre : https://magazin-tablouri.com/

Cu stima, echipa atelier pictori profesionisti!

#PicturaManuala, #PeisajVara, #TablouPeisajRural, #TablouLaCulesDeGrau, #ArtaPeisajului, #PicturaTraditionala, #TablouNatura, #TablouPeisajVară, #Arta, #Tabloucugrau, #TablouNatura, #PeisajRustic, #TablouVacanțăLațară, #TablouVarăInPictură, #TablouPeisaj.

Total Views: 129 ,

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tablou pictat manual Pictura peisaj vara, Peisaj rural, La cules de grau”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate.

SC Mainframe SRL
Cod Unic de Inregistrare: RO 17344955
Registrul Comertului: J40/4710/2005
Adresa sediu: Str Corbeni, nr. 20, S2,
Bucuresti
Romania
www.pictat.ro
contact@pictat.ro

Chat
Bine ați venit.
www.pictat.ro
Bine ați venit. Daca aveți întrebări sau doriți informații suplimentare, vă stăm la dispoziție. Mesaj whatsapp direct la atelierul de pictura: 0761930000