Tablou pictura manuală in ulei pe panza, Peisaj marin, portul din Dordrecht 73x96cm

3,500 lei

699 persoane au vizualizat acest produs.

Descriere

Tablou pictura manuală ulei pe panza, Peisaj marin, Comercianti in portul din Dordrecht”Vedere din Dordrecht” a lui Elias Pieter van Bommel, o capodoperă a secolului al XIX-lea”
Vedere din Dordrecht este un tablou realizat în secolul al XIX-lea. Această pictura este o reprezentare detaliată a unui peisaj marin aglomerat, cu comercianti activi în port.
Peisajul este pictat manual ulei pe panza, cu dimensiuni de 73x96cm, trebuie sa fie apreciată pentru modul în care păstrează spiritul original al acelor vremuri, prin tema, culorile textura și detaliile complexe ale peisajului marin adus la viață.
Peisajul aduce in prim plan privitorului o experiență aproape identică cu cea oferită de vremurile din acea perioada, permitându-i să se bucure de frumusețea acestui peisaj marin aglomerat și de activitatea comerciantilor din port.
Tehnica uleiului pe panza este una dintre cele mai vechi și apreciate metode de reproducere a unui tablou, in concluzie, reproducerea “Vedere din Dordrecht” aduce la viață spiritul original al tabloului, oferind spectatorului o experiență aproape identică cu cea oferită de original si poate fi apreciată pentru valoarea sa artistică datorită tehnicii uleiului pe panza și atenției la detalii.

Pretul afisat este calculat tinand cont de dimensiune, dificultate, numar de personaje, tehnica in care este pictata lucrarea.

In cazul in care nu am raspuns tuturor intrebarilor va rugam sa ne adresati orice intrebare!
Vom raspunde neintarziat!
Asteptam mesajele Dvs pe WhatsApp Non-Stop la numarul de telefon al atelierului: 0761930000.

Website tablouri abstracte si portrete : https://www.pictat.ro
Website tablouri clasice si reproduceri celebre : https://magazin-tablouri.com/
Cu stima, echipa atelier pictori profesionisti!

#TablouPeisajDinDordrecht, #PicturaUlei, #PeisajMarin, #TablouPeisajComercianti, #TablouPeisajSecolXIX, #73x96cm, #RamaDecorativa , #TablouPeisajNavigatori, #BisericișiCatedrale, #PeisajPictat, #TablouPeisajCerAlbastru, #EliasPietervanBommel, #ReproducereCelebra #TablouPictatUleiPanza, #TablouReproducereCelebra, #TablouPeisajMarin, #TablouPortAglomerat, #PicturaSecolulXIXlea, #Dimensiune73x96cm, #TablouriCuRamaDecorativa, #TablouOrașOlandez, #TablouFlamand, #TablouNavigatori, #TablouBiserica, #TablouCatedrala, #TablouComercianti, #TablouDocuri, #TablouPeisajBavarez, #PicturaGermania, #PicturăUlei, #TablouPeisajPictat, #PicturaNuanțeStinse, #PeisajCerAlbastru, #PicturaReproducere, #TablouPictorOlandezEliasPieterVanBommel, #PicturaVedereDinDordrecht, #TablouriClasice, #PicturiReproduceriCelebre, #AtelierPictoriProfesionisti

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tablou pictura manuală in ulei pe panza, Peisaj marin, portul din Dordrecht 73x96cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Prin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate.

SC Mainframe SRL
Cod Unic de Inregistrare: RO 17344955
Registrul Comertului: J40/4710/2005
Adresa sediu: Str Corbeni, nr. 20, S2,
Bucuresti
Romania
www.pictat.ro
contact@pictat.ro

Chat
Bine ați venit.
www.pictat.ro
Bine ați venit. Daca aveți întrebări sau doriți informații suplimentare, vă stăm la dispoziție. Mesaj whatsapp direct la atelierul de pictura: 0761930000